پاسخ به:اختتامیه جشنواره وبلاگ نویسی حماسه اقتصادی
شنبه 24 اسفند 1392 10:30 PM
با سلام. البته فکر نمی کنم نا حقی شده باشه. چون خیلی از وبلاگ هایی که رتبه آوردند وبلاگ های خوب و با محتوایی بوده اند (مثل وبلاگ آقای آقایی و یا وبلاگ آقای مقداد حیدری). به هر حال در هر مسابقه ای ضعفی وجود دارد.
من توی یه سایتی خوندم که یکی اعتراض داشت چرا من که توی دوره ی قبلی برنده شدم حالا برنده نشدم. قرار نیست که هر کی دفعه ی قبل برنده شده بازم برنده شه. مثل خودم که در دوره ی قبلی رتبه آوردم ولی در این دوره نتوانستم رتبه ای را کسب کنم. پس بهتره که سعی کنم مشکلات وبلاگ خودم رو پیدا کنم و در مسابقات بعدی سعی رفع مشکلات را نمایم. برای مثال من از مسابقاتی که شرکت کردم فهمیدم که اوّل از همه بروز رسانی وبلاگ باید منظّم باشد نه مثل من که یه روز 100 تا مطلب می زدم و روزای دیگه شاید روزی یکی هم نمی شد . دوم این که وبلاگ کم حجم باشه و فقط به بخش فنّیش توجّه نکنم و سوم اینکه فراخور توانم سعی در تولید مطلب و حتّی تغییر شکل مطالب کپی پیستی (مثل ساخت پاور پوینت با آن ها و ...) نمایم.
به هر حال امید وارم که هم بقیه ی وبلاگ نویسان و هم بنده در مسابقات آینده رتبه ای را کسب نماییم و مشکلات مسابقات رفع گردد.
ان شاء ا... .