آشنایی با روش تهیهی مرغ با سس لیمو
یک شنبه 11 اسفند 1392 11:20 PM
سفیده تخممرغ دو عدد
سینه مرغ چهار عدد
پودر سوخاری 3/4 پیمانه
آب مرغ 3/4 پیمانه
آب لیموترش 1/4 پیمانه
کنجد و آرد دو قاشق سوپخوری
روغن زیتون دو قاشق سوپخوری
شکر قهوهای دو قاشق سوپخوری
عسل یک قاشق سوپخوری
نشاسته ذرت چهار قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
* سفیده تخممرغ را کمی زده و در ظرف مناسبی ریخته، پودر سوخاری، نمک، فلفل و کنجد را با هم مخلوط و در ظرف مسطحی میریزیم.
* مرغها را ابتدا داخل آرد سفید میزنیم و سپس به سفیده تخممرغ آغشته کرده و در آخر در مخلوط پودر سوخاری میغلتانیم.
* روغن را در تابه گرم کرده مرغها را سرخ میکنیم تا طلایی شود. سپس در ظرف سرو کشیده و روی آن سس میریزیم.
* آب مرغ را با نشاسته ذرت مخلوط میکنیم.
* آب لیموترش، شکر قهوهای و عسل را افزوده و مخلوط مینماییم.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست