پاسخ به:samsam روی صـــنــدلی داااغ وبلاگ نویسان!!!
شنبه 3 اسفند 1392 11:34 AM
1. خودتون رو برای دوستان معرفی نمایید.
با سلام. ابوالفضل آقايي-بچه خطه كوير - استان يزد ، شهرستان ميبد - متولد سال 68 (در جواب سوالات با اجازه كاربران به صورت محاوره اي خواهم نوشت)
2. نظرتون در مورد سایت راسخون؟
يكي از بهترين و جامع ترين سايتهاي فرهنگي اطلاع رساني مي باشد كه با تنوع موضوعاتي كه سايت دارد توانسته نيازهاي كاربران فضاي مجازي رو برطرف كنه. اين رو فقط من نميگم دوستانم هم كه به سايت اومدن و ديدن همين نظر رو داشتن.
3. وبلاگ راسخونی خود را معرفی کنید؟
نزديك به 8 تا وبلاگ دارم كه بعضي از اونها براي مسابقات مي باشد و بعضي ديگرهم بنا به نياز ايجاد كردم - وبلاگي كه در بين اينها از همه بيشتر آپديت ميشه وبلاگ "مطالبي از سراسر اينترنت" هست كه در زمينه آي تي ، موبايل ، كامپيوتر ، سخت افزار ، نرم افزار و موضوعات مختلف ديگه فعاليت مي كند. اينم آدرسشه : http://samsam.rasekhoonblog.com
4. چند سال که وبلاگ نویسی می کنید؟
نزديك به 4 سال ميشه - قبل از اون هم تك و توكي به وبلاگ نويسي ميپرداختم ولي نه به اين اندازه كه الان دارم انجام ميدم.
5. تعریف شما از وبلاگ و وبلاگ نویسی چیست؟
وبلاگ رو مي توان يه آلبوم در نظر گرفت و مطالبش رو عكسهاي اون آلبوم و وبلاگ نويس رو عكاس اون عكسها.
كه ميشه وبلاگ و وبلاگ نويسي رو اينجوري تعريف كرد كه : مكاني كه وبلاگ نويس علايق ، نظرات ،ايده ها و نوشته هاي خود را در زمينه هاي مختلف با ديگران سهيم ميشود.
چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا 2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا 3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا 4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا
پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com
تالارهای تحت مدیریت :
مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه