0

آلبالو پلو

 
lindhfvhidld
lindhfvhidld
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : فروردین 1391 
تعداد پست ها : 3872
محل سکونت : بوشهر

آلبالو پلو
یک شنبه 27 بهمن 1392  4:42 PM

آلبالو پلو

 

مواد لازم

1 كیلو

برنج

2 كیلو

آلبالو

1 كیلو

شكر

یك عدد

مرغ متوسط

یك عدد

پیاز متوسط

150 گرم

روغن

یك قاشق چایخوری

زعفران سائیده شده

به مقدار دلخواه

خلال بادام و پسته

طرز تهیه:

برنج را شسته و آن را با نمك خیس كنید. هسته آلبالو را گرفته ، شكر را روی آن بریزید و سپس روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. بعد از 10 دقیقه آن را از روی حرارت بردارید تا رنگش تیره نشود. آلبالوی پخته را از صافی رد كنید. شربت آن را روی حرارت گذاشته تا بجوشد و كمی غلیظ شود و در صورت اضافه بودن شربت، در موارد دیگرهم می توانید از آن استفاده كنید.

مرغ را با پیاز، نصف زعفران حل شده ، نمك و یك لیوان آب بپزید تا به مقدار یك فنجان آب مرغ باقی بماند. استخوانهای مرغ را از گوشت آن جدا كنید و گوشت آن را تكه تكه كنید. برنج را آبكش كنید. سعی كنید مغز برنج زیاد نپزد. در قابلمه كمی روغن بریزید. برنج را با آلبالو لابلای هم بریزید و یك كفگیر از آلبالو ها را كنار بگذارید كه بعداً صرف تزئین روی برنج كنید. مقداری روغن داغ را با آب مرغ روی برنج اضافه كنید. خلال بادام را شسته و كنار آلبالو پلو بریزید.

برنج باید با حرارت ملایم دم بكشد و ده تا پانزده دقیقه قبل از دم كشیدن كامل برنج، مقداری ازشربت آلبالو و خلال پسته را هم به برنج اضافه كنید.

سپس برنج را در دیس كشیده روی آن را با گوشت مرغ و آلبالویی كه برای تزئین كنارگذاشته بودید و بقیه زعفران حل شده ، خلال بادام و پسته تزئین كنید.

به جای مرغ از گوشت گوسفند چرخ كرده هم می توانید استفاده كنید

تشکرات از این پست
mehrgan59
دسترسی سریع به انجمن ها