سوپ زرشک
یک شنبه 27 بهمن 1392 11:19 AM
مواد لازم :
سينه مرغ | 300 گرم |
جعفري خردشده | 150 گرم |
قارچ خردشده | 100 گرم |
رب گوجهفرنگي | دو قاشق سوپخوري |
آرد گندم | دو قاشق سوپخوري |
آبليمو | سه قاشق سوپخوري |
زرشك | 200 گرم |
پياز | يك عدد |
هويج | 100 گرم |
سيبزميني | 80 گرم |
روغن مايع | نصف پيمانه |
نمك و فلفل | به ميزان لازم |
طرز تهيه سوپ زرشک :
پياز را نگيني خرد كرده و با روغن سرخ ميكنيم. مرغ را ريز خرد كرده و داخل پياز ريخته و تفت ميدهيم. آرد را هم مقداري با مواد سرخ كرده داخل آن آب مرغ يا گوشت ميريزيم. سپس هويج و سيبزميني را نگيني خرد كرده و داخل آن ريخته و با حرارت ملايم به مدت دو ساعت ميپزيم. بعد قارچ، نيمي از زرشك، نمك، فلفل و رب گوجهفرنگي را داخل سوپ ريخته وقتي سوپ جا افتاد آبليمو و جعفري را اضافه كرده و با بقيه زرشك تزئين ميكنيم .