کیک چای سبز
یک شنبه 27 بهمن 1392 11:17 AM
این کیک با استفاده از پودر چای سبز درست شده است. در صورتیکه این پودر را به شکل آماده در دسترس ندارید، می توانید چای سبز را آسیاب کرده و مورد استفاده قرار بدهید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه کیک چای سبز آشنا می شوید.
مواد لازم :
آرد سفید | ۲ و ۴/۳ پیمانه |
کره نرم شده | ۱ پیمانه |
شکر دانه ریز | ۲ پیمانه سرخالی |
تخم مرغ بزرگ | ۴ عدد |
پودر چای سبز | ۳ قاشق غذاخوری |
وانیل | ۲/۱ قاشق چایخوری |
شیر | ۱ پیمانه |
بکینگ پودر | ۲ و ۲/۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه کیک چای سبز :
مرحله ۱ – کره ، وانیل و شکر را به کمک همزن با یکدیگر بزنید تا پفکی شود. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله ۲ – آرد، بکینگ پودر و پودر چای سبز را الک کرده، در ۳ مرحله به مخلوط کره افزوده و با قاشق هم بزنید. از آخر شیر را اضافه کنید و آرام هم زده تا بخورد مواد برود.
مرحله ۳ – مخلوط آماده شده را در قالب ۲۰ سانتی که کاغذ گذاشته اید، ریخته و در فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه یا بیشتر قرار دهید تا پخته شود.
نکات :
• در صورتیکه پودر چای سبز بصورت آماده در دسترس نمی باشد،چای سبز را آسیاب کرده و ۲ تا ۳ بار از الک ریز رد کنید تا پودر نرمی حاصل شود.