کارگاه آموزش مقدماتی زبان HTML برای قالب سازی وبلاگ
چهارشنبه 23 بهمن 1392 10:53 AM
از اونجايي كه ديدم اكثر وبلاگ نويسان دوست دارند كه قالب وبلاگشون منحصر به فرد باشه و براي اين كار فقط دو راه وجود داره، راه اول اينه كه به يه نفر كه قالب طراحي ميكنه سفارش بديد تا براتون يه قالب بسازه، كه در اين صورت بايد از جيب مبارك خرج كنيد. راه دوم اينه كه خودتون طراحي قالب رو ياد بگيريد كه كار سختي نيست.
من قصد دارم توي چند جلسه اين كار رو آموزش بدم. البته خودم ميدونم كه من در اين حد و اندازه نيستم، ولي سعي ميكنم تا جايي كه ممكنه آموزشها كامل باشه.
اگه نظري، پيشنهادي، انتقادي باشه خوشحال ميشم بدونم.خود بنده نیز مثل شما قالب سازی برای وبلاگ را بلد نیستم ولی از اینجا شروع می کنیم تا یاد بگیریم ،طبق درخواست زیاد دوستان که درخواست دادند قالب سازی وبلاگ راهم برای آموزش بگذارید ما استارت قدم اول را زدیم.
برای طراحی قالب یا پوسته وبلاگ ،در قدم اول نیاز هست که اچ تی ام ال را یاد گرفته ودر قدم دوم نیاز هست به سراغ سی اس اس برویم.
ما دونوع آموزش اچ تی ام ال داریم :1-مقدماتی 2-پیشرفته ،در مرحله اول ما سراغ قسمت مقدماتی این موضوع رفته ایم ،قسمت پیشرفته را نیز در تاپیکی جداگانه بررسی می کنیم.
بعد از این که اچ تی ام ال مقدماتی وپیشرفته رایاد دادیم ،چند مطلب برای تمرینات کاربردی نیز در این تاپیک بیان خواهیم نمود.نیاز به تمرین دارد ،هرکسی از آن اول قالب نویس نمی شود وشاید پس از آموزش اچ تی ام ال وسی اس اس شما بتوانید با ویرایش کردن قالب یک قالب دستی برای خودتان بسازید
تاریخ شروع آموزش:23بهمن
تاریخ پایان آموزش 23اسفند
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...