0

نشانه هاي ظهور

 
omegaa
omegaa
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 1738
محل سکونت : اصفهان

نشانه هاي ظهور
پنج شنبه 18 آذر 1389  11:39 AM

مثلاً، در روايات، از اختلاف در ميان امت اسلام‏، انحراف بني عباس و از هم گسستن حكومت آنان‏، جنگهاي صليبى‏، فتح قسطنطنيه به دست مسلمانان‏، درآمدن پرچمهاي سياه از ناحيه خراسان‏، خروج مغربي در مصر و تشكيل دولت فاطميان‏، وارد شدن تركها در منطقه جزيره، واقع در بين النهرين و عراق امروزى‏، وارد شدن روميان در منطقه رمله و شام‏، رها شدن كشورهاي عرب از قيد استعمار، بالا آمدن آب دجله و سرازير شدن آن به كوچه هاي كوفه‏، بسته شدن پل بر روي دجله، بين بغداد و كرخ‏، اختلاف بين شرق و غرب و جنگ و خون ريزي فراوان‏ بين آنان و... خبر داده شده كه ظاهراً همه، يا بسياري از آنها تا به كنون، رخ داده اند. امّا بايد توجه داشت كه:.

اوّلاً معلوم نيست كه مراد از اين حوادث، همان حوادثي باشد كه در روايات آمده است.

ثانياً، پيش بيني چنين امورى، به معناي آن نيست كه اينها نشانه حتمي ظهورند، بلكه همه و يا بسياري از آنها، صرفاً، رخدادهايي هستند كه امامان(ع) از وقوع آنها در آينده خبر داده اند.

ثالثاً، بر فرض، در روايات از برخي از اينها به عنوان نشانه ظهور ياد شده باشد، از كجا معلوم كه منظور ظهور حضرت مهدى(ع) باشد.
 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها