0

چرا چوپان دروغگو را حذف کردند؟

omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

پاسخ به:چرا چوپان دروغگو را حذف کردند؟
جمعه 18 بهمن 1392  10:14 PM

نقل قول siryahya

نقل قول omiddeymi1368

نقل قول siryahya

نقل قول nazaninfatemeh

با سلام. از یکی از دوستانی که در اموزش و پرورش هستن و ایشون با نویسنده کتاب فارسی که چوپان دروغگو را حذف کرده بودند صحبت کرده بودند شنیدم که ایشون میگفتن چون صفت دروغگو که عنوان این داستان هست یک صفت رذیله اخلاقی هست برای ما و اینکه کودکانی که در این سن هستن نیاز به تربیت دارند و عنوان این داستان که میتونه براشون یه بداموزی داشته باشه به همین دلیل این داستان از کتاب حذف شده

منم زیاد موافق حذف داستان چوپان دروغگو نیستم فقط گفتم چیزی که شنیدم را به دوستان بگم تا بدونن همین

ممنون

ولی مایی که خوندیم به فکر ما نبودند؟!!!!

والا تا جایی که میدونم کسایی کهاین درس رو اون زمان خودند کمتر از بچه های زمان حاضر دروغ میگند

بسی جای بحث دارد...

احسنت... اینا شب میخوابن،صبح بیدار میشن، یه ایده جدید توی خواب میبینن میان اجراش میکنن. فک میکنن هنر کردن. کتابای این دوره زمونه رو که آدم میبینه حالش به هم میخوره. مطالب بی محتوا و شعرهای لوس که اصلاً ارزش خوندن نداره خداییش. زمان ما یعنی 10-15 سال پیش واقعاً کتابای عالی داشتیم. ولی الآن من نمیدونم سر کلاس بچه ها چی یاد میگیرن. یه چیز دیگه، این حذف سیستم نمره دادن رو نمیدونم کجای دلم جا کنم!!! نه که کتابای پر محتوا دارن که باز آمدن نمره رو هم حذف کردن. به چه امیدی دارن درس میخونن؟

تا چند سال دیگه فک کنم کم کم این دوره راهنمایی و دبیرستان رو حذف کنن و مقطع ابتدایی وصل بشه به کارشناسی.سیستمیه که ما داریم، اه اه اه....

نمره رو که ورداشتن فکر کنم میخاستن مثلا کلاس بزارند که مثل بعضی از این کشورهای موفق خارجی هستیم

وصل شدن ابتدایی به کارشناسی رو هم فکر کنم با این همه مسئول با تجربه و آینده نگر به زودی همین گونه که میگید باشه

آخِی طفلکیا چقد هم تا الآن موفق بودن. الهی بگردم!!!! تا صد سال دیگه هم نمیتونن سیستم آموزش خارج رو پیاده کنن. خدا نکنه که اوضاع از این بدتر بشه.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

تشکرات از این پست
siryahya nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها