آشنایی با روش تهیهی کباب فلفلی
چهارشنبه 16 بهمن 1392 10:40 PM
گوشت چرخ کرده 500 گرم
تخم مرغ 1 عدد
پیاز رنده شده آب گرفته 1 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
سماق به مقدار لازم
فلفل شیرین قلمی 100 گرم
* گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده (آب آن را گرفته) و تخم مرغ و نمک و فلفل و مقداری سماق مخلوط کرده و خوب ورز میدهیم تا حالت انسجام بگیرد.
* فلفل قلمی را در دست قرار داده و گوشت چرخ کرده را به دور آن میپیچیم به طوری که دسته آن بیرون بماند.
* سپس در تابه آن را با حرارت ملایم سرخ کرده و با گوجه فرنگی و جعفری تزئین میکنیم یا گوشت چرخ کرده را با دست گرد کرده و در تابه قرار داده رویش را سماق پاشیده و طرف دیگر آن را برمی گردانیم و سماق میپاشیم تا مزه دار شود.
* فلفل دلمه و گوجه حلقه شده را روی آن قرار میدهیم.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست