آشنایی با روش تهیهی کوکوی آووکادو
چهارشنبه 16 بهمن 1392 10:38 PM
آرد دو فنجان
بیکینگ پودر 4 قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
شکر 1 قاشق غذاخوری
فلفل هندی نوک قاشق چایخوری
پنیر رنده شده 1 فنجان
پیازچه خرد شده 4 عدد
کره 75 گرم
تخم مرغ 1 عدد
شیر 1 فنجان
آووکادو 1 عدد
آب لیموی تازه 1 قاشق غذاخوری
* آرد و بیکینگ پودر و نمک و شکر را الک کنید. بعد فلفل، پیازچه و پنیر را به آن اضافه نمایید و خوب به هم بزنید تا مخلوط شوند.
* کره را ذوب کنید و آن را همراه با تخم مرغ و شیر، به هم بزنید.
* آووکادو را نصف کنید و آن را به صورت نگینی خرد نمایید.
* روی آووکادو، آب لیمو بریزید. زیرا آب لیمو، مانع از قهوهای شدن رنگ آنها میشود.
* آووکادو را داخل ترکیب شیر و تخم مرغ بریزید و هم بزنید.
* سپس ترکیب آرد را به سایر مواد اضافه کنید و کاملاً به هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.
* مایه آماده شده را داخل ظرف و یا قالبهای مورد نظر بریزید. توجه داشته باشید که داخل قالبها کاملاً آغشته به روغن باشند.
* مایه کوکو را حدود دو دقیقه داخل فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.
* اگر بعد از این زمان، به آرامی روی آن فشار دهید، کوکو باید دوباره به حالت اول بر گردد که نشان دهنده پایان زمان پخت میباشد.
* بهتر است کوکوی آووکادو را گرم سرو نمایید.
* همچنین میتوانید از گوشت چرخ کرده و پخته شده و یا ژامبون برای تهیه این غذا استفاده نمایید.
نوش جان!
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست