روش تهیه سوپ مرغ با گوشت قلقلی
سه شنبه 15 بهمن 1392 12:16 PM
سینه مرغ یک طرف
هویج سه عدد
پیاز دو عدد
گوشت چرخکرده یک کاسه ماستخوری
آرد برنج دو قاشق غذاخوری
نخودفرنگی یک فنجان
جو پرک یک کاسه ماستخوری
نمک به مقدار لازم
رب گوجهفرنگی دو قاشق غذاخوری
گوشت خالص آن حدود 200 گرم میباشد. یا یک عدد ران مرغ
یک فنجان نخودفرنگی یا کنسرو نخودفرنگی معادل 100 گرم. یک کاسه ماستخوری گوشت چرخکرده، معادل 250 گرم.
مرغ، پیاز درسته، هویج پوستکنده، نمک و آب را در قابلمه ریخته، حدود 2 الی 3 ساعت میپزیم.
آب مرغ را جدا کرده، پیاز پختهشده را دور میریزیم. گوشتهای مرغ را خرد میکنیم و هویج پختهشده را نیز با دنده ریز رنده میکنیم.
مرغ خردشده، هویج رنده شده، جو پرک، کنسرو نخودفرنگی و دو قاشق رب گوجه را به آب مرغ اضافه کرده، برای یک ساعت میپزیم و در این حین چندین مرتبه آن را هم میزنیم.
یک کاسه گوشت چرخکرده را با یک پیاز رنده شده و کمی نمک، ورز داده، آن را به صورت توپهای قلقلی در میآوریم و به سوپ اضافه میکنیم تا برای نیم ساعت دیگر بپزد.
دو قاشق آرد برنج را در کمی از آب سوپ حل میکنیم و به سوپ اضافه میکنیم تا برای نیم ساعت دیگر بپزد.
مقدار کالری موجود در کل سوپ 1730 کیلوکالری میباشد.
مقدار کالری موجود در یک کاسه ماست خوری از این سوپ 160 کیلوکالری میباشد.