کباب قرقاول
سه شنبه 15 بهمن 1392 11:42 AM
مواد لازم :
گوشت قرقاول تکه شده
پوست یکعدد لیموترش
آب دو عدد لیموترش
زعفران دم کرده کمی
پیاز خرد شده یکعدد درشت
روغن زیتون دو ق س
زنجبیل رنده شده یک نکه
طرز تهیه :
گوشت تکه شده قرقاول رو تکه کرده و بشورین . پوست لیموترش رو ریز رنده کنین . اب لیموترش رو بگیرین . گوشت رو داخل کیسه نایلونی بریزین و پیاز خرد شده و پوست لیمو و آب لیموترش و کمی زعفران دم کرده و زنجبیل رنده شده و روغن زیتون رو داخلش بریزین و سرش رو ببندیدن و داخل یخچال بذارین تا یکروز بمونه . روز بعد گوشت ها رو به سیخ بکشین یا روی توری داغ بر روی منقل کباب کنین .
هنگام کباب کردن کمی کره نرم شده با برس آشپزی روی تکه های گوشت بکشین . هنگام برداشتن از روی آتش بهش نمک بزنین .با انواع دورچین ها تزیین وسرو کنین .
نکته : طبیعت گوشت قرقاول گرم هستش