ساکورا-موچی (پن کیک پیچیده شده به دور خمیر لوبیا) ژاپنی
یک شنبه 13 بهمن 1392 1:47 PM
مواد لازم برای 4 نفر
برگ ساکورا (درخت گیلاس) خوابانده شده در نمک، هشت عدد
آرد، نصف پیمانه یا پنجاه گرم
شکر، یک قاشق چایخوری
کمی نمک
نشاسته سیب زمینی یا ذرت، یک قاشق غذاخوری
آب، نصف پیمانه یا یکصد میلی لیتر
اندکی رنگ قرمز خوراکی
خمیر لوبیا، یکصد و شصت گرم (به دستور پخت زنزای در تاریخ هفتم ژانویه دو هزار و یازده مراجعه کنید.)
روغن مایع برای سرخ کردن پن کیک ها
طرز تهیه
برگ های درخت گیلاس نگهداری شده
ساکورا-موچی در قرن هجدهم و حدود دوران حکومت هشتمین حکمران
توکوگاوا رایج شد. یوشیمونه توکوگاوا، که دوره ی حکومت او بین هزار و
هفتصد و شانزده تا هزار و هفتصد و چهل و پنج میلادی بود، دستور کاشت درختان
گیلاس و هلو را داد تا محلی برای آسایش و استراحت مردم فراهم شود. یک
دربان معبدی بودایی در ادو (توکیوی کنونی) از این که ناچار بود همواره برگ
های به زمین ریخته ی درختان را جمع آوری کند ناخشنود بود. اما یک روز به
این فکر افتاد که این برگ ها را پیش از به زمین ریختن و در حالی که هنوز
سبز هستند از درختان بچیند و در نمک بخواباند. این برگ ها برای پیچاندن به
دور کیک های برنجی که در چایخانه ها فروخته می شد مورد استفاده قرار می
گرفت. این کیک ها محبوبیت بسیاری پیدا کردند. این شیرینی تا امروز هم برای
ژاپنی ها محبوب باقی مانده است.