0

ساکورا-موچی (پن کیک پیچیده شده به دور خمیر لوبیا) ژاپنی

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

ساکورا-موچی (پن کیک پیچیده شده به دور خمیر لوبیا) ژاپنی
یک شنبه 13 بهمن 1392  1:47 PM

[تصویر:  howto_130301_1.jpg]
[تصویر:  howto_130301_2.jpg]
[تصویر:  howto_130301_3.jpg]


[تصویر:  meal_130301.jpg]
مواد لازم برای 4 نفر

برگ ساکورا (درخت گیلاس) خوابانده شده در نمک، هشت عدد
آرد، نصف پیمانه یا پنجاه گرم
شکر، یک قاشق چایخوری
کمی نمک
نشاسته سیب زمینی یا ذرت، یک قاشق غذاخوری
آب، نصف پیمانه یا یکصد میلی لیتر
اندکی رنگ قرمز خوراکی
خمیر لوبیا، یکصد و شصت گرم (به دستور پخت زنزای در تاریخ هفتم ژانویه دو هزار و یازده مراجعه کنید.)
روغن مایع برای سرخ کردن پن کیک ها


طرز تهیه

 

  1. برگ های از پیش نگهداشته شده را به مدت حدود یک ساعت در آب خیس کنید تا نمک آنها گرفته شود.
  2. آرد، شکر، نمک و نشاسته سیب زمینی را در یک کاسه
    ریخته و مخلوط کنید. به این مخلوط آب افزوده و هم بزنید تا خمیر نرمی به
    دست آید. چند قطره رنگ قرمز خوراکی اضافه کنید تا رنگ خمیر صورتی کم رنگ
    شود.
  3. یک ماهیتابه را روی گاز بگذارید و کمی داخل آن را
    با روغن مایع گیاهی چرب کنید. برای هر پن کیک از یک قاشق سوپخوری خمیر
    استفاده کنید. با پشت قاشق خمیر را داخل ماهیتابه پهن کنید تا نازک و بیضی
    شکل شود. پن کیک ها را روی حرارت متوسط بپزید. پس از حدود یک دقیقه آنها را
    از این رو به آن رو کنید تا این که طرف دیگر آنها هم سرخ شوند. پن کیک ها
    را از داخل ماهیتابه خارج کرده و بگذارید سرد شوند.
  4. برگ های درخت گیلاس را از داخل آب خارج کنید و با
    یک پارچه و یا دستمال آشپزخانه آنها را خشک کنید. خمیر لوبیا را به شکل هشت
    عدد سیگار برگ درآورید.
  5. بر روی هر یک از پن کیک ها یک خمیر لوبیا قرار دهید
    و لوله کنید. سپس دور هر کدام از پن کیک ها یک عدد برگ درخت گیلاس بپیچید.
    بگذارید پن کیک های آماده شده مدتی به همان صورت بمانند تا بوی خوش برگ ها
    به خوردشان برود.




برگ های درخت گیلاس نگهداری شده
ساکورا-موچی در قرن هجدهم و حدود دوران حکومت هشتمین حکمران
توکوگاوا رایج شد. یوشیمونه توکوگاوا، که دوره ی حکومت او بین هزار و
هفتصد و شانزده تا هزار و هفتصد و چهل و پنج میلادی بود، دستور کاشت درختان
گیلاس و هلو را داد تا محلی برای آسایش و استراحت مردم فراهم شود. یک
دربان معبدی بودایی در ادو (توکیوی کنونی) از این که ناچار بود همواره برگ
های به زمین ریخته ی درختان را جمع آوری کند ناخشنود بود. اما یک روز به
این فکر افتاد که این برگ ها را پیش از به زمین ریختن و در حالی که هنوز
سبز هستند از درختان بچیند و در نمک بخواباند. این برگ ها برای پیچاندن به
دور کیک های برنجی که در چایخانه ها فروخته می شد مورد استفاده قرار می
گرفت. این کیک ها محبوبیت بسیاری پیدا کردند. این شیرینی تا امروز هم برای
ژاپنی ها محبوب باقی مانده است.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها