0

سوپ پیاز ترکیه ( سوغان شورباسی )

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

سوپ پیاز ترکیه ( سوغان شورباسی )
یک شنبه 6 بهمن 1392  1:11 PM

http://sofrehkhune.com/portal/images/stories/Azar92/sogan_corbasi-tarifi.jpg

مواد لازم :

6 عدد پیاز درشت

یک پیمانه آرد سفید

8 پیمانه آب گوشت یا عصاره مرغ

2 پیمانه پنیر چدار یا گودار ( پنیرهای خشک ) رنده شده

نان تست خرد شده یه مقدار دلخواه

کره یا مارگارین ( کره گیاهی ) یک پیمانه

نمک کمی

طرز تهیه :

پیاز خرد شده را با کره تفت داده تا بلوری شود و سپس قبل از تیره شدن رنگ آن , آرد را ریخته و تفت میدهیم . رنگ آن فقط کمی طلایی شود . عصاره گوشت و نمک را نیز ریخته و اجازه میدهیم با حرارت ملایم کمی بجوشد تا پیازها نرم شوند . اکنون از صافی عبور داده یا با بلندر مخلوط کرده تا یکدست شود و سپس تا سرد نشده داخل ظرف مناسب ریخته و روی آن پنیر رنده شده میریزیم تا پنیر با حرارت سوپ ذوب شود . خرده های نان تست را روی سوپ ریخته و سرو میکنیم .

نکته : در صورت تمایل میتوانیم مقدار یادویه دلخواه به سوپ اضافه کنیم . از جعفری خرد شده نیز در آخر میتوان استفاده کرد . فلفل و تندی سوپ به سلیقه شماست ولی مزه و طعم پنیر کافیست .

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها