سوپ پیاز ترکیه ( سوغان شورباسی )
یک شنبه 6 بهمن 1392 1:11 PM
مواد لازم :
6 عدد پیاز درشت
یک پیمانه آرد سفید
8 پیمانه آب گوشت یا عصاره مرغ
2 پیمانه پنیر چدار یا گودار ( پنیرهای خشک ) رنده شده
نان تست خرد شده یه مقدار دلخواه
کره یا مارگارین ( کره گیاهی ) یک پیمانه
نمک کمی
طرز تهیه :
پیاز خرد شده را با کره تفت داده تا بلوری شود و سپس قبل از تیره شدن رنگ آن , آرد را ریخته و تفت میدهیم . رنگ آن فقط کمی طلایی شود . عصاره گوشت و نمک را نیز ریخته و اجازه میدهیم با حرارت ملایم کمی بجوشد تا پیازها نرم شوند . اکنون از صافی عبور داده یا با بلندر مخلوط کرده تا یکدست شود و سپس تا سرد نشده داخل ظرف مناسب ریخته و روی آن پنیر رنده شده میریزیم تا پنیر با حرارت سوپ ذوب شود . خرده های نان تست را روی سوپ ریخته و سرو میکنیم .
نکته : در صورت تمایل میتوانیم مقدار یادویه دلخواه به سوپ اضافه کنیم . از جعفری خرد شده نیز در آخر میتوان استفاده کرد . فلفل و تندی سوپ به سلیقه شماست ولی مزه و طعم پنیر کافیست .