0

دمی کله و پاچه با سبزی های معطر با ته دیگ طلایی

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

دمی کله و پاچه با سبزی های معطر با ته دیگ طلایی
شنبه 5 بهمن 1392  11:30 AM

مواد لازم :

برنج 4 پیمانه

عصاره کله و پاچه

ادویه مخصوص پلویی     نصف ق غ

پیاز داغ خلالی عسلی

سبزیهای معطر تازه یا خشک : گشنیز و ترخون و جعفری و شنبلیله

پودر گلسرخ

زرد چوبه

 

فلفل دلمه ای خرد شده

سیر رنده شده دو حبه

1 فلفل قرمز تند
2 پاپریکا یا فلفل قرمز ( غیر تند )

طرز تهیه :

ابتدا کله و پاچه ای که تهیه شده را از صافی رد کنید تا بقایای ریز و استخوان های ریز جدا شود . برنج را از قبل با نمک خیس کنید .پیاز داغ عسلی را با روغن بسیار کم تهیه و در آخر ادویه و زردچویه و سیر رنده شده را اضافه کنید و بلافاصله از رو یحرارت برداشته و روغن اضافی را بیرون بریزید چون کله پاچه چربی کافی دارد . آب کله پاچه و سبزیجات و فلفل دلمه ای خرد شده و پودر گلسرخ را اضافه کنید .

سپس اجازه دهید بجوشد و برنج را اضافه کنید و نمک و فلفلش را بچشید . مانند کته و دمی اجازه دهید بجوشد و آب برنج کم شود . بعدمقداری پودر دارچین روی آن بپاشید و آنرا دم کنید .

در صورت تمایل میتوانید چند قلم دارچین هم داخل آب آن بجوشانید و سپس هنگام دم کردن خارج کنید .

این دمی ته دیگ بسیار خوشمزه و زیبا و طلایی خواهد داشت . مدت دم کردن نباید زیاد باشد زیرا ته دیگ آن زود تیره شده و میسوزد . مدت زمان به میزان دمای اجاق گاز شما بستگی دارد .

نکته : طبع کله و پاچه سرد است و با دارچین و ادویه و گلسرخ طبیعت آن را معتدل میکنیم . با ترشی لیته میتوانید آنرا سرو کنید .

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها