آبگوشت مرغ و لپه
ستاره تندرستی: *******
* چرا 6 ستاره؟ این آبگوشت با مرغ تهیه می شود. بنابراین هضم آن از همه آسانتر است. در بین خانواده آبگوشت ها این غذا از همه سریع تر آماده شده و ارزان تر است و اصالتا کردستانی است. گاهی برای لعاب دارتر شدن آبگوشت، مشتی برنج هم به این غذا اضافه می شود.
مواد اولیه
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر
-
مرغ خرد شده یک کیلو، بدون پوست
-
پیاز متوسط یک عدد ساطوری شده
-
لپه 120 گرم
طرز تهیه
- لپه را 10 دقیقه در آب بجوشانید، سپس آن را آبکش کرده کنار بگذارید.
- روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 6-5 دقیقه تفت دهید. سپس تکه های مرغ را اضافه کرده و با زردچوبه و کمی نمک و فلفل 4-3 دقیقه سرخ کنید.
- لپه را همراه گوجه فرنگی و رب به غذا اضافه کرده و با 3 پیمانه آب و دربسته روی شعله ملایم یک ساعت و نیم بپزید. در نیم ساعت آخر سیب زمینی را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.