پاسخ به:طرز تهیه انواع آبگوشت
پنج شنبه 3 بهمن 1392 1:15 AM
آبگوشت بزباش
ستاره تندرستی: *******
* چرا 4 ستاره؟ سبزی موجود در این آبگوشت ویژگی آن است. بزباش شباهت زیادی به قرمه سبزی آبدار دارد؛ به همین دلیل است که در مقایسه با آبگوشت سنتی کمتر معروف شده. اکثرا ترجیح می دهند این ترکیب از مواد اولیه را به شکل خورش و با برنج بخورند.
مواد اولیه
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
طرز تهیه
نیمی از روغن را داخل قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 5 تا 6 دقیقه در آن تفت دهید تا رنگ بگیرد. گوشت و زردچوبه را اضافه کرده و تفت دادن را 2 دقیقه دیگر ادامه دهید. لوبیا و آب جوش را اضافه کرده و مانند آبگوشت معمولی روی شعله ملایم بپزید. روغن باقیمانده را داغ کرده وس بزی را 8 دقیقه در آن سرخ کنید. در یک کساعت آخر پخت گوشت، سبزی و لیمو امانی را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.