0

طرز تهیه انواع آبگوشت

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

پاسخ به:طرز تهیه انواع آبگوشت
پنج شنبه 3 بهمن 1392  1:15 AM

آبگوشت قنبید

ستاره تندرستی: *******

* چرا 3 ستاره؟ کلم یکی از ویژگی های این غذاست اما مقدار آن زیاد نیست؛ یکی از غذاهای رسمی شهرستان قم که با کلم قمری یا قنبید پخته می شو. برای رفع بوی کلم از ادویه استفاده کنید.
 


مواد اولیه

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر
 

  • گوشت گوسفند 650 گرم
  • پیاز یک عدد، خرد کرده
  • نخود و لوبیا سفید 150 گرم
  • کلم قمری دو عدد
  • سیب زمینی متوسط
  • 2 عدد، نصف کرده
  • زردچوبه یک قاشق چایخوری


طرز تهیه

مانند آبگوشت معمولی عمل کنید و در یک ساعت پایانی کلم، سیب زمینی و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. در برخی دستورهای پخت، لپه به جای نخود و لوبیا استفاده می شود که در اینصورت باید همراه کلم به غذا اضافه شود.
 

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها