0

borkhar روی صــــنـــدلـــی داااغ!!!

borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

پاسخ به:borkhar روی صــــنـــدلـــی داااغ!!!
سه شنبه 1 بهمن 1392  6:43 PM

نقل قول alone_hk_76

سلام ، منو ک میشناسید ؟ winkعلیک سلام اقاحامد-مگه میشه شمارونشناسیم-خوبید؟کجایید؟

اول از همه به هر سوالی دوست نداشتید جواب ندید و نکته دوم من به صورت کامل صندلی داغ را مطالعه نکردم ممکنه سوالی تکراری باشه خواهش می کنم-بفرمایید

و اما سوالات : 

1- نام کاربری همسر محترمتونو میدهید ؟ من می شناسمشون ؟قبلاگفتم ایشون عضوراسخون نیستند-ولی گاهی همراه باخودم به راسخون هم سرمی زنند-اگه جایی دیگه دیده باشیدشون نمی دونم

2- چرا کارشناسی معارف اسلامی ؟ علاقه داشتید ؟خوب دیگه-یه کم علاقه داشتم-وپیشنهادهمسرم

3- کدوم بین این ها بهتر هستن ؟ "قورمه سبزی مادرتون ، الویه خودتون ، ماکارانی خواهرشوهرتون"coolالویه خودمcool

4-هدفمند سازی یارانه ها (موافق یا مخالف) چرا ؟موافق-خیلی عالیه-(البته عالی بوداگه بدترنشه)البته به نظرمن اون اوایل که قیمتهاتااین حدبالانبوداین هدفمندی بیشتربه دردمی خوردولی حالاکه قیمتهاداره روزبه روزافزایش پیدامی کنه کمتر

5- تا حالا به کلینیک ترک اعتیاد سلما خانم سر زدید ؟ (در خصوص اعتیاد به اتاق چت راسخون) cheekywinkایشون کلینیک ترک اعتیادندارند-ایشون همه روخودشون معتادمی کنند(البته معتاداتاق چت)ببخشیدالبته اجی جون  شوخی کردمcheeky

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

تشکرات از این پست
yasbagheri AliFanoodi khodaeem1 salma57 alone_hk_76
دسترسی سریع به انجمن ها