هديهاى از جامههاى سندس سبز
دوشنبه 23 دی 1392 3:49 AM
هديهاى از جامههاى سندس سبز
شب زفاف دختر جوان و والاى پيغمبر- سلام الله عليهما- فرا رسيده بود. بنا بود که بانوى بزرگ اسلام را به خانه همسرش اميرالمؤمنين- عليه السلام- ببرند. رسول اکرم- صلى الله عليه و آله- پيراهنى تازه و نوين براى شب زفاف و عروسى حضرت فاطمه- سلام الله عليها- فراهم کرده بود زيرا آن بانو، پيش از اين، در خانه پدر پيراهنى وصله دار به تن داشت. اتفاقاً آن شب سائلى بر درب خانه حضرت فاطمه-سلام الله عليها- اظهار تنگدستى و گرفتارى کرد و گفت:
از بيت نبوت پيراهنى کهنه مىخواهم. حضرت فاطمه- سلام الله عليها- در آغاز تصميم گرفت همان پيراهن وصله دار خود را به او بدهد؛ ناگهان به ياد اين فرموده خداوند افتاد: لن تنالوا البر حتى تنفقوا مما تحبون. از اين روى پيراهن نو و زيباى خود را به آن مستمند داد و باز همان پيراهن کهنه و پيشين را به تن کرد. و هنگام زفاف که فرا رسيد، جبرئيل فرود آمد و به پيغمبر- صلى الله عليه و آله- عرض کرد:
خداوند به تو سلام مى رساند و به من امر فرموده که به فاطمه-سلام الله عليها- سلام کنم. و به وسيله من، هديهاى از جامه هاى سندس سبز براى حضرت فاطمه- سلام الله عليها- فرستاده است.
پيامبر- صلى الله عليه و آله- سلام خداوند را به فاطمه- سلام الله عليها- ابلاغ نمود و آنگاه جامهاى را که جبرئيل آورده بود بر تن او کرد.
خصائص فاطميه، ص 379