پاسخ به:( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.
سه شنبه 24 دی 1392 9:13 AM
با یاد حق
بدیهی است که انسان به علوم وتکنولوزی جدید عادت کرده است . ویکی از آنها رایانه واینترنت است وبه طبع در جهت سهولت کار بشر است اما باید با برنامع ریزی صحیح وبهینه مصرف گردد .یکی از بهترین سایت هایی که علوم واطلاعات مثمر ثمری به ما انتقال میدهد سایت راسخون بوده وهست . من این سایت را در 90/5/30 حین جستجوی مقاله ای یافتم وعضو شدم .سالها کار با اینترنت را میدانستم اما علاقه زیادی به سایت بخصوص نداشتم اما از روز عضویتم تاکنون علوم ومعنویت واطلاعات این سایت من را راغب تر به خودش کرده است وبه جرات میتوانم بگویم که بعد ازهر بار وصل شدن اولین سایتی است که باز میکنم .صفحه اول یا اصلی عالی ومتنوع است .مقالات خوب است اما بعضی کامل بیان نشده .در باره چند رسانه ای وموبایل وکامپیوتر فعالیت زیادی مینمایند وخیلی مفید است . مشاوره راسخون خوب است اما جواب متقنی از آن نگرفتم با توجه به چند بار مشاوره دادن اگر امکان دارد از دکترای متخصص ومتبحر تری استفاده نمایید .بخش پرندگان خیلی زیباست . اطلاعات علمی کم بیان میشود در عوض اخبار ورزشی زیاد وبه روز است .مسابقات خوب طراحی میشود ولی تنوع با جوایز بهتر تاثیر مفیدی خواهد داشت . بازی ها وویژه نامه ها هم فعالیت خوبی دارند وکمتر نیاز به سایت های دیگر داریم .فیض آنلاین استفاده میکنم وقرائت قرانی ودر آخر انجمن ها ست که فعالیت دارم وبا توجه به رشته تخصصیم احساس وظیفه در ارائه مطالب در آنجا دارم . این سایت در نمایشگاهها یی که در شهرها برگزار میکند تبلیغات خوبی ارائه داده است .ومن به عینه شاهد فعالیت آنها در نمایشگاه بودم . در کل از زحمات بی شائبه همه عزیزان در این امر فرهنگی اجتماعی سیاسی و. تشکر فراوان را مبذول میدارم .امید است هرلحظه با عنایت خداوند وامام حاضر مهدی موعود (عج) پیشرفت خوبی در این مهم داشته باشید .
منتظران مهدی آگاه باشید!
حسین را منتظرانش کشتند...