0

( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.

mohsen_alavi
mohsen_alavi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8348

پاسخ به:( تاپیک با امتیاز ویژه) زنگ انشا: در مورد راسخون هر چه می دانید بنویسید.
دوشنبه 23 دی 1392  5:07 PM

به نام خدا

یک روز سرده پاییزی  توی گوگل میگشتم و دنبال اخبار و حوادث و برنامه های رایانه ای و موبایل بودم چشمم خورد به ی پستی از یه سایتی که علیه راسخون مطلب گذاشته بود(کاری نداریم کدوم سایت بود*تبیان*)

کنجکاو شدم ببینم موضوع چیه و چرا میخواد اون اتفاق بیوفته اما وقتی وارد سایت شدم دیدم بر عکس اون مطلب سایت زنده و پویایی هست و کم کم اوایل با دانلود قسمت چند رسانه ای و دیدن اخبار راسخون واسم یجوری بود که هر سری میخواستم بیام اینترنت یسری هم به سایت راسخون بزنم....

کم کم ، کم کم به بخش های مختلف راسخون آشنایی پیدا کردم و با توجه به علاقم و اعتقادم درخواست مدیریت تالار راسخون دادم که داستانی داشت واسه خودش اول درخواست دفاع مقدس که مدیر داشت بعد درخواست تالار دانشگاهی و دانشجو رو دادم که خب اون هم....مدیر داشت و البته اطلاعی نداشتم از اسامی مدیران تالار...smiley

بعد قسمت شد و تالار معصومین و اصحاب و یکم بعدتر  تالار قرآن رو به عهده گرفتم....

اما نقاط ضعف و قوت:

نقاط قوت:

بنظر شخصی بنده یکی از نقاط قوت و مثبت راسخون پاسخگویی مسئولین در انجمن سایت است یعنی تا حالا اولین سایتی هست دیدم که مسئولینش پاسخ هایی مفید میدن.

دوم بخش های مختلف سایت هست نظیر پرندگان،فروشگاه و مقالات سایت و موبایل.... که از این بین بخش پرندگان و مقالات رو خیلی دوست دارم.

سوم مسابقات وبلاگ نویسی و یا مقاله نویسی و... که پویایی انجمن رو نشون میده

اما....

اما نقاط ضعف...

اولین و جدی ترین نقطه ضعف راسخون که خودم100% موافقم باهاش بخش مشاوره هست که چندبار مراجعه کردم و جوابی ارسال نشد و اگر ارسال شد....(نمیخوام لو بدم)

نقطه ضعف بعدی راسخون نمیشه نقطه ضعف گذاشت ولی میگم نسبت به سایر سایت های فرهنگی جوایز کمتر است ولی این ضعف با بخش فروشگاه که واقعا نسبت به سایر سایت ها خیلی خیلی بهتر و مناسب تره رفع میشه...

یه نقطه ضعف دیگه ای هم داره که سایت آماربازدید نداره...

در کل سایتی هست با آینده ای روشن که روز به روز داره رتبه سایت میره بالاتر(به یک نزدیک میشه) و همینطور پیش بره بنظر جزء 10 سایت اول ایران بشه...

وبلاگ شیعه 12 امامی

خواهد آمد مرهم زخم علی(ع) در کوچه ها

تشکرات از این پست
borkhar tahmores amirali123 salma57 nazaninfatemeh farshon
دسترسی سریع به انجمن ها