یک کباب خوشمزه از شهر نصف جهان
پنج شنبه 19 دی 1392 7:01 AM
مواد لازم برای تهیه کباب حسینی:
گوشت سردست گوسفند يا گوساله 800 گرم
پياز سه عدد
فلفل دلمهاي قرمز دو عدد
گوجهفرنگي چهار تا پنج عدد
روغن دو قاشق سوپخوري
زردچوبه يك قاشق مرباخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
سيخ كباب چوبي 20 عدد
طرز تهيه:
گوشت را پاك كرده و به قطعات 3×3 سانتيمتر خرد ميكنيم. براي هر سيخ چهار الي پنج قطعه گوشت كافي است. پياز، فلفل دلمهاي و گوجهفرنگي را حلقه حلقه ميكنيم و داخل قابلمه روغن، قاشق مرباخوري نمك و قاشق مرباخوري زردچوبه ميريزيم.
يك رديف پياز ورقه شده بعد گوجهفرنگي، فلفل دلمهاي و سيخهاي كباب و به همين ترتيب تا آخر اين كار را انجام ميدهيم. لابهلاي مواد كمي نمك، فلفل و زردچوبه پاشيده و روي مواد گوجهفرنگي ميچينيم. در قابلمه را بسته و روي حرارت ملايم قرار ميدهيم تا پخته شوند.
سيخها را از قابلمه در آورده مواد پخته شده را در ديس ريخته و كبابها را روي آن چيده و سرو مينماييم.
خانواده سبز
هر که دارد هوس کربُــبَـــلا بسم الله