0

پیش غذایی سالم و خوشمزه با سس پستو

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

پیش غذایی سالم و خوشمزه با سس پستو
یک شنبه 15 دی 1392  11:00 AM

طرز تهیه یک پیش غذای سالم و خوشمزه با سس پستو

طرز تهیه آووکادو و گوجه فرنگی پرشده با پستو
تهیه شده برای سه نفر
زمان تهیه: 40  دقیقه
زمان انتظار برای درست شدن آن: 30 دقیقه
طرز تهیه این پیش غذا کاملا ساده و بسیار خوشمزه است.
مواد لازم:
گوجه فرنگی چند عدد به میزان لازم (حدود 1 و یک چهارم پیمانه)
یک دوم پیمانه آوکادو خرد شده، پوست کنده و دارای یک سوراخ
مقدار کمی پنیر خامه ای
1 قاشق چای خوری آب لیمو
ریحان خرد شده به مقدار دلخواه

طرز تهیه:
1- یک لایه نازک از قسمت بالایی گوجه ببرید، چنانچه مابل بودید می توانید یک لایه نازک هم از قسمت انتهایی گوجه ببرید. با یک قاشق کوچک به آرامی و با دقت  داخل گوجه را خالی کنید. گوجه ها را به مدت 30 دقیقه سر و ته بگذارید تا خشک شود.

2- برای پر کردن داخل گوجه ها، در یک کاسه آواکادو، پنیر خامه ای(پنيري‌ كه‌ با شير خامه‌ دار تهيه‌ شود)، پستو و  آب لیمو را مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید تا مواد نرم شود. با یک قاشق مواد را داخل گوجه فرنگی بریزید و آنها را پر کنید.

3- گوجه فرنگی ها را در یک سینی بگذارید. می توانید آنها را فورا میل کنید یا روی آن را بپوشانید و به مدت 4 ساعت داخل یخچال بگذارید. ریحان خرد شده را قبل از میل کردن روی گوجه فرنگی ها بپاشید.
سس پستو
این سس با انواع‌ پستو (رشته‌ها) و یا برای مزه‌داركردن‌ مرغ‌ یا ماهی‌ مصرف‌ می ‌شود‌.
 
مواد لازم
برگ‌ ریحان‌ تازه‌: ۱۰۰ گرم‌
پنیر پارمزان‌: ۱۰۰ گرم‌
سیر ریزشده‌: ۲ حبه‌
بادام‌ ریز خرد ‌شده‌: ۷۵ گرم‌
روغن‌ زیتون‌: 3 قاشق غذا خوری
نمک  و فلفل : مقداری
 
طرز تهیه
 ‌ابتدا برگ‌ ریحان‌ را ساطوری‌ یا چرخ‌ ‌كنید ‌، سپس‌ سیر ریز شده‌ و پنیر پارمزان‌ را به‌ آن‌ افزوده‌ و درمخلوط كن‌ بریزید‌ . بعد‌ نمک و فلفل را داخل ماد بریزید و در آخر بادام‌ زمینی‌ و روغن ‌زیتون‌ را اضافه‌ كرده‌ و به‌ آرامی‌ مخلوط كنید‌ تا سس‌ ، نرم‌ و یكنواخت‌ شود .

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها