شبکه محبت برای گروهک تروریستی منافقین دعا میکند.
چهارشنبه 11 دی 1392 6:28 PM
با نزدیک شدن موعد اخراج منافقین از عراق؛
شبکه محبت برای نجات گروهک تروریستی منافقین دعا می کند به دنبال تماس تلفنی دو فرد مشکوک با شبکه مسیحی محبت و درخواست دعا برای ساکنین کمپ اشرف، شبکه محبت برای نجات گروهک تروریستی منافقین دعا کرد.
به گزارش سرویس دینی جام نیوز؛ با نزدیک شدن ضرب الاجل دولت عراق به گروهک تروریستی منافقین برای خروج از این کشور، تلاش های این گروهک برای بقاء عراق شدت گرفته است.
در همین زمینه شبکه مسیحی "محبت" در تاریخ 19 دسامبر (28 آذر) به صورت تلفنی با دو مرد که ادعا می کردند مسیحی هستند، گفتگو کرد. نکته جالب در این گفتگوهای تلفنی این بود که این دو مرد (که با فاصله زمانی از یکدیگر با شبکه محبت تماس گرفته بودند) ادعا کردند که خوابی در مورد گروهک مجاهدین خلق دیده اند و هر دو برای نجات این گروهک درخواست دعا کردند.
فرد اول در تماس تلفنی خود گفت : «من شب گذشته خواب دیدم که در کمپ اشرف به عنوان مهمان و در کنار برادران مجاهد هستم. از خواب بیدار شدم و این طور به دلم آمد که باید برای آنها دعا کنم. اگر دولت عراق راه ها را بر مجاهدین بسته، بدانیم که خدای ما قادر است راه جدیدی باز کند.»
دقایقی بعد، فرد دوم تماس گرفته و بدون هیچ مقدمه ای گفت : «من هم دقیقاً همان خوابی را دیدم که آن برادر ایماندارمان دیده بود. یعنی بار اول که سال گذشته در قرارگاه اشرف به مجاهدین حمله کردند، باز خداوند شب قبلش قرارگاه اشرف را به من نشان داد. این مسئله را جدی بگیریم. در مورد آنها هیچ قضاوتی نکنیم، فقط این را بدانیم که خداوند در دل ما مسیحیان گذاشته که برای این قضیه دعا کنیم. خواهش می کنم همه ایمان داران مسیحی در هر کجا که هستند با هم دعا کنند، چون چنین چیزی خواهد شد، قرارگاه اشرف را محاصره کرده اند و می خواهند بزنند، پس برای قرارگاه اشرف دعا کنیم.»
اعضای گروهک تروریستی منافقین با نزدیک شدن به موعد اخراج از کمپ اشرف در کشور عراق، به هر روشی برای باقی ماندن در این کشور دست می زنند. به نظر می رسد تماس های این دو فرد مشکوک با شبکه "محبت"، هم در همین راستا انجام شده است و این احتمال می رود که آنها از اعضای گروهک مزبور بوده اند. نکته تعجب برانگیز این که شبکه مسیحی "محبت" که منادی صلح و تقابل با خشونت و ترور در سراسر دنیا می باشد، چگونه با این دو فرد مشکوک همراهی کرده و درخواست دعای آنها را برای نجات گروهک تروریستی مجاهدین خلق پذیرفته است؟
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
منبع:جام نیوز