لقمههای سالسایی
یک شنبه 8 دی 1392 11:44 AM
مواد لازم
مواد لازم رویه:
روش تهيه خمیر:
1 - زرده را به همراه شیر ولرم و روغن مایع با هم مخلوط نمایید. در ظرفی دیگر، آرد و نمک و فلفل را با هم مخلوط نمایید و به آرامی به خورد مواد مایه دهید. درصورتی که نیاز داشتید تا یک چهارم پیمانه آرد اضافی میتوانید به خمیر بزنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید که اصلا حالت چسبندگی نداشته باشد.
2 - خمیر را بر روی یک سطح آردپاشی شده باز کنید و با یک قالب گرد بزرگ از آن دایرههایی به قطر 12 الی 15 سانتیمتر درآورید و در سینی فر از قبل کاغذ انداخته قرار دهید.
3 - نانها را در فر از قبل گرم شده 180 درجه برای مدت 35 الی 40 دقیقه قرار دهیدتا نانها کاملا برشته شوند. پس از خارج کردن اجازه دهید نانها کاملا خنک شوند.
روش تهيه مواد رویه:
1 - پیاز نگینی و سیر را در روغن زیتون تفت دهید تا کمی رنگ آن تغییر یابد و سپس پوره لوبیا قرمز و دارچین و نمک و فلفل را بیفزایید و 3 دقیقه حرارت دهید.
2 - از مواد رویه روی نانها مالیده و کمی آووکادو و گوجه فرنگی و پیاز قرمز بریزید. سس مایونز را کمکم روی آن دهید و برای تزئین از برگهای درسته گشنیز استفاده نمایید.
نكته:
این نانها در هنگام پخت در فر کمی پف میکنند پس نگران نشوید و اجازه دهید پخت کامل انجام شود.
پیشنهاد:
در خمیر نان اگر از ادویههای تند همچون اورگانو و یا ادویه لیموترش و فلفل سیاه استفاده کنید یک چیپس ذرتی بینظیر خواهید داشت.
نكته:
برای پوره لوبیای قرمز حتما از دارچین استفاده نمایید تا نفخ آن گرفته شود.