آشنایی با روش تهیهی پیراشکی گوجهفرنگی
پنج شنبه 5 دی 1392 7:57 PM
کره 135 گرم
تخم مرغ دو عدد
آرد سه پیمانه
گوجهفرنگی پوره شده نصف پیمانه
بیکینگپودر دو قاشق چایخوری
گوجهفرنگی خرد شده دو عدد
قارچ 200 گرم
کلم سفید 100 گرم
جعفری پنج قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
سس گوجهفرنگی دو قاشق سوپخوری
نمک، فلفل، آویشن به مقدار لازم
* کره ذوب شده را با تخم مرغ خوب زده، سپس پوره گوجهفرنگی را به آن اضافه کنید و در انتها آرد و بیکینگپودر را افزوده کمی ورز داده تا خمیر یکدستی به دست آید.
* خمیر را داخل کیسه نایلونی به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
* پیاز را خرد کرده و تفت دهید سپس قارچ را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.
* گوجهفرنگی، کلم سفید و جعفری، سس گوجهفرنگی را به آنها افزوده ادویهها را هم اضافه کنید.
* خمیر را با وردنه باز و با قالب دایره قالب زده و از مواد داخل آن را پر کرده و خمیر را به شکل نیم دایره بسته اطراف آن را با چنگال فشار داده تا دو لبه به هم بچسبند.
* سپس پیراشکیها را در روغن سرخ کنید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست