آشنایی با روش تهیهی کوکوی لوبیا بامیه
پنج شنبه 5 دی 1392 7:56 PM
لوبیا سبز 250 گرم
بامیه 250 گرم
تخممرغ پنج عدد
سیر له شده دو حبه
زعفران دمکرده یک قاشق غذاخوری
آرد یک قاشق غذاخوری
زیره و تخم گشنیز یک قاشق چایخوری
روغن، نمک و فلفل به میزان لازم
پیاز خرد شده یک عدد
* لوبیا را به همراه آب روی حرارت قرار میدهیم تا کمی پخته و نرم شود و پس از خنک شدن آن را خرد میکنیم.
* بامیه را خرد کرده، به همراه پیاز تفت میدهیم و میگذاریم تا خنک شود.
* تخممرغها را درون ظرفی شکسته، خوب هم میزنیم. سیر، زعفران، آرد، پودر زیره و تخم گشنیز، نمک و فلفل را به تخممرغ اضافه کرده و هم میزنیم، سپس لوبیا و بامیه را هم میافزاییم.
* روغن را در تابه ریخته، وقتی داغ شد مایه کوکو را به آن میافزاییم. در ظرف را بسته تا یک طرف آن سرخ شود، سپس برش زده و برمیگردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود.
میتوانید برای تهیه این کوکو از قالبهای دلخواه نیز استفاده کنید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست