0

چند نکته برای تازه نگهداشتن مواد غذایی

 
mgmoheby1
mgmoheby1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1390 
تعداد پست ها : 5196
محل سکونت : تهران

چند نکته برای تازه نگهداشتن مواد غذایی
چهارشنبه 4 دی 1392  10:12 AM

۱انواع توت ها وسرکه:

برای شستشوی انواع توت ها قبل ازاینکه آنرا دریخچال بگذارید،مقداری سرکه به آب اضافه کنید وآنها را بشویید.

۲به اندازه نیازخرید کنید:

درصورت امکان محلی خرید کنید،سبزی و میوه را تازه بخرید.

۳گوشت و ماهی:
گوشت وماهی را برای اینکه تازه بماند و یخ نزند،می توان درطبقه پایین یخچال نگهداری کرد.

۴محصولات خریداری شده را خفه نکنید:

برای تازه نگهداشتن میوه و سبزیجات آنها را درون ظرف یا پلاستیک بدون هوا قرارندهید.

۵درمورد پنیربدانید:

تازه نگهداشتن پنیراحتیاج به مهارت زیادی دارد،رطوبت پنیرسبب می شود زودترکپک بزند. پنیرهای خشک مانند پارمیسان و رومانی ماندگاری بیشتری دارند.

۶ بسته بندی بدون رطوبت:

برای تازه ماندن میوه ها، سبزیجات،گوشت و پنیربهتر باید آنها را درحوله کاغذی و سپس درکیسه پلاستیکی قرارداد وسپس داخل یخچال گذاشت.

۷طلسم سبزیجات:

هنگامی که سبزی طراوت و تازگی خود را ازدست می دهد به مدت چند دقیقه آنرا داخل آب و یخ بیندازید.

۸سیب زمینی را دریخچال نگهداری نکنید:

زیرا دریخچال با تبدیل شدن نشاسته به شکر،طعم سیب زمینی شیرین می شود.سیب زمینی را درجای خشک و خنک قراردهید.

۹ بسته بندی سبزیجات:

سبزی را داخل کیسه فریزر نگهداری کنید ، با اینکار می توانید سبزی ر اتا یک ماه نگهداری کنید.

۱۰جلوگیری ازشپشک:

برنج و پاستا معمولا دیر خراب می شوند اما ممکن است حشره بزنند ، می توانید با گذاشتن چند حبه سیر در آنها از ورود این حشرات ریز جلوگیری کنید.

۱۱لیمو شیرین یا لیموترش روی میوه ها بمالید:

با ریختن چند قطره لیمو روی میوه قاچ کرده می توانید ازعوض شدن رنگ میوه جلوگیری کنید.

۱۲سیب زمینی قاچ شده را درآب نگهداری کنید

تشکرات از این پست
mehrgan59
دسترسی سریع به انجمن ها