چند نکته برای تازه نگهداشتن مواد غذایی
چهارشنبه 4 دی 1392 10:12 AM
۱انواع توت ها وسرکه:
برای شستشوی انواع توت ها قبل ازاینکه آنرا دریخچال بگذارید،مقداری سرکه به آب اضافه کنید وآنها را بشویید.
۲به اندازه نیازخرید کنید:
درصورت امکان محلی خرید کنید،سبزی و میوه را تازه بخرید.
۳گوشت و ماهی:
گوشت وماهی را برای اینکه تازه بماند و یخ نزند،می توان درطبقه پایین یخچال نگهداری کرد.
۴محصولات خریداری شده را خفه نکنید:
برای تازه نگهداشتن میوه و سبزیجات آنها را درون ظرف یا پلاستیک بدون هوا قرارندهید.
۵درمورد پنیربدانید:
تازه نگهداشتن پنیراحتیاج به مهارت زیادی دارد،رطوبت پنیرسبب می شود زودترکپک بزند. پنیرهای خشک مانند پارمیسان و رومانی ماندگاری بیشتری دارند.
۶ بسته بندی بدون رطوبت:
برای تازه ماندن میوه ها، سبزیجات،گوشت و پنیربهتر باید آنها را درحوله کاغذی و سپس درکیسه پلاستیکی قرارداد وسپس داخل یخچال گذاشت.
۷طلسم سبزیجات:
هنگامی که سبزی طراوت و تازگی خود را ازدست می دهد به مدت چند دقیقه آنرا داخل آب و یخ بیندازید.
۸سیب زمینی را دریخچال نگهداری نکنید:
زیرا دریخچال با تبدیل شدن نشاسته به شکر،طعم سیب زمینی شیرین می شود.سیب زمینی را درجای خشک و خنک قراردهید.
۹ بسته بندی سبزیجات:
سبزی را داخل کیسه فریزر نگهداری کنید ، با اینکار می توانید سبزی ر اتا یک ماه نگهداری کنید.
۱۰جلوگیری ازشپشک:
برنج و پاستا معمولا دیر خراب می شوند اما ممکن است حشره بزنند ، می توانید با گذاشتن چند حبه سیر در آنها از ورود این حشرات ریز جلوگیری کنید.
۱۱لیمو شیرین یا لیموترش روی میوه ها بمالید:
با ریختن چند قطره لیمو روی میوه قاچ کرده می توانید ازعوض شدن رنگ میوه جلوگیری کنید.
۱۲سیب زمینی قاچ شده را درآب نگهداری کنید