آشنایی با روش تهیه کباب ماهیتابه
دوشنبه 2 دی 1392 3:31 PM
برنج سفید و زعفرانی را در ظرف کشیده، کبابها را روی آن میچینیم و کمی سماق روی کبابها میریزیم تا آماده پذیرایی شود.
گوشت چرخ کرده یک کاسه ماست خوری سرپر
روغن یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
پیاز یک عدد
با این مقدار مواد لازم به اندازه یک ماهیتابه کوچک از ”کباب ماهیتابه“ خواهیم داشت.
یک کاسه ماست خوری سر پرگوشت چرخ کرده مخلوط گوشت گوساله و قلوه گاه گوسفند (حدود 300 گرم)، نمک و فلفل به میزان دلخواه
یک قاشق غذاخوری روغن (حدود ده گرم)، یک عدد پیاز متوسط (حدود 100 گرم)
پیاز را با دنده ریز رنده میکنیم و گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل را اضافه میکنیم سپس آن را ورز میدهیم.
گوشت ورز داده شده را در یک ماهیتابه کوچک پهن میکنیم.
آن را برش داده و روی شعله کم میگذاریم. در ماهیتابه را گذاشته تا کباب خود را بگیرد.
یک قاشق روغن اضافه میکنیم. در ظرف را میگذاریم تا کباب بپزد.
کباب پخته شده را برمی گردانیم. در ظرف را نمیگذاریم تا آب کباب تبخیر شود و کباب به روغن بیفتد. اکنون شعله را خاموش میکنیم.
کباب را در ظرف میکشیم. یک قاشق روغن ته ماهیتابه اضافه میماند.
کباب ماهیتابه آماده میباشد. میتوان آن را با گوجه فرنگی، سماق و کمی سس خردل تزئین کرد.
ابتدا پلو سفید را در دیس کشیده، و روی آن پلو زعفرانی میکشیم. سپس کبابهای ماهیتابه ای را دور آن میچینیم.
ابتدا پلو سفید را در دیس کشیده، و روی آن پلو زعفرانی میکشیم. سپس کبابهای ماهیتابه ای را دور آن چینده، با سماق و گوجه فرنگی آن را تزئین میکنیم.
ابتدا مایه کباب را در ماهیتابه ریخته، روی آن را صاف میکنیم و به هشت قسمت برش میزنیم. سپس یک کدو را برش زده، روی آن میچینیم و کمی نمک روی کدو میپاشیم. در ماهیتابه را گذاشته، روی شعله میگذاریم تا کباب بپزد. در انتها کباب را برگردانده تا طرف دیگر آن نیز برای 5 دقیقه سرخ شود. اکنون کباب آماده است. آن را در ظرف کشیده و با گوجه فرنگی، سس خردل و نخود فرنگی آن را تزئین میکنیم.
ابتدا مایه کباب را در ماهیتابه ریخته، روی آن را صاف میکنیم و به هشت قسمت برش میزنیم. سپس در ماهیتابه را گذاشته، روی شعله میگذاریم تا بپزد. در انتها کباب را برگردانده تا طرف دیگر آن نیز برای ده دقیقه سرخ شود. اکنون کباب آماده است. آن را در ظرف کشیده و با گوجه فرنگی، سس خردل و سماق آن را تزئین میکنیم.
ابتدا مایه کباب را در ماهیتابه ریخته، روی آن را صاف میکنیم. با یک کاسه وسط آن را گرد برش داده و کناره های آن را نیز مانند یک توپ فوتبال برش میزنیم. سپس در ماهیتابه را گذاشته، روی شعله گذاشته تا کباب بپزد. در انتها کباب را برگردانده تا طرف دیگر آن نیز برای ده دقیقه سرخ شود. اکنون کباب آماده است. آن را در ظرف کشیده و با کاهو خرد شده آن را تزئین میکنیم. در روغن باقیمانده از کباب برشهایی از گوجه فرنگی قرار داده و روی آن کمی نمک و سماق میپاشیم. در ماهیتابه را گذاشته تا گوجهها پخته شده، آب آن کشیده شود؛ و آماده پذیرایی شود.
ابتدا مایه کباب را در ماهیتابه ریخته، روی آن را صاف میکنیم و روی آن برشهای مستطیل شکل ایجاد میکنیم. سپس در ماهیتابه را گذاشته، روی شعله میگذریم تا بپزد. در انتها کباب را برگردانده تا طرف دیگر آن نیز برای ده دقیقه سرخ شود. اکنون کباب آماده است. برنج سفید و زعفرانی را در ظرف کشیده، کبابها را روی آن میچینیم و کمی سماق روی کبابها میریزیم تا آماده پذیرایی شود.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست