آشنایی با روش تهیه کتلت لپه
دوشنبه 2 دی 1392 3:30 PM
یک کاسه ماست خوری لپه را با کمی نمک و آب پخته تا آب آن تبخیر شود. سپس آن را با گوشت کوب میکوبیم تا کاملاً له شود.
جعفری خرد کرده دو قاشق غذاخوری
لپه یک کاسه ماست خوری
تخم مرغ دو عدد
روغن دو فنجان
پیاز یک عدد
گوشت چرخ کرده یک کاسه ماست خوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
با این مقدار مواد لازم به اندازه بیست عدد ” کتلت لپه“ کوچک خواهیم داشت.
یک عدد پیاز متوسط (معادل 100 گرم)، دو فنجان روغن (حدود 200 گرم) برای سرخ کردن نیاز میباشد. حدود 100 گرم از روغن جذب کتلت ها میشود و بقیه باقی میماند.
دو قاشق غذاخوری جعفری خرد کرده (حدود ده گرم)، دو عدد تخم مرغ
یک کاسه ماست خوری گوشت چرخ کرده (معادل 250 گرم)، یک کاسه ماست خوری لپه (معادل 200 گرم)
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
یک کاسه ماست خوری لپه را با کمی نمک و آب پخته تا آب آن تبخیر شود. سپس آن را با گوشت کوب میکوبیم تا کاملاً له شود.
یک پیاز متوسط را پوست کنده، با دنده ریز رنده میکنیم. سپس آب آن را جدا کرده، دور میریزیم.
پیاز رنده شده، لپه له شده، یک کاسه ماست خوری گوشت چرخ کرده، دو قاشق غذاخوری جعفری خرد کرده، دو عدد تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کرده تا مایه کتلت لپه آماده شود.
دو فنجان روغن را کاملاً داغ کرده، کتلت ها را با شعله نسبتاً کم سرخ میکنیم. در حین پخت، در ماهیتابه را گذاشته تا کتلت ها مغز پخت شوند.
کتلت آماده پذیرایی میباشد.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست