0

هدفت از وبلاگ نویسی چیست؟(تاپیک دارای امتیاز ویژه)

onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6061

پاسخ به:هدفت از وبلاگنویسی چیست؟(تاپیک دارای امتیاز ویژه)
سه شنبه 26 آذر 1392  5:45 PM

سلام 

اگه به طور کلی بخوام هدف وبلاگ نویسی را بیان کنم فکر کنم به سه بخش تقسیم میشود :

اول اینکه یکسری از وبلاگ نویس ها بیشتر برای گذراندن اوقات فراقت می نویسند ، سعی می کنن وبلاگ را به جایی برای تبادل نظر و گفتوگو و بحث تبدیل کنند ، مانند وبلاگ نویسانی که از جملات عاشقانه ، آهنگ ها ، فیلم ، سریال و ... استفاده می کنند

دسته دیگری هم هستند که شاید کمی حرفه ای عمل می کنند و وبلاگ را به جایی برای کسب درآمد تبدیل کرده اند ! 

برخی نیز به دنبال نوشتن وبلاگ برای یک موضوع خاص هستند و اکثرا از شرکت در مسابقات در کنار وبلاگ نویسی دریغ نمی کنند .

اما هدف من ! بنده کم و بیش تعدادی وبلاگ دارم که می توانم بگم هر کدام به یکی از بخش های مذکور مربوط است ! مثلاٌ وبلاگی دارم که سعی می کنم محلی برای تبادل نظر باشد ، از دیگری درآمد و گاهی نیز با توجه به محوریت یک موضوعات وبلاگ می نویسم برای شرکت در مسابقات و ...

اما بعضی می گویند یک وبلاگ نباید همه اهداف را شامل باشد و فقط پیرامون یک هدف فعالیت داشته باشد ، من به شخصه این صحبت را قبول ندارم چرا که خواه ناخواه در وبلاگ نویسی هدف های اول و دوم ذکر شده با هم در ارتباطند اما بحث نوشتن وبلاگ برای مسابقات جداست !

خلاصه من وبلاگ نویسی می کنم برای : تبادل نظر ، برای مسابقات ، گاهی برای کسب درآمد ، گاهی برای دل خودم ! گاهی به یاد دیگری ...

تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog farshon omiddeymi1368 qodrat AliFanoodi saber_s
دسترسی سریع به انجمن ها