پاسخ به:هدفت از وبلاگنویسی چیست؟(تاپیک دارای امتیاز ویژه)
دوشنبه 25 آذر 1392 3:24 PM
هدف من بیشتر آشنایی با دین اسلام و عاشورا
حرفـــــــــــ هایی هست برای گفتن که اگر گوشــــــی نبود، نمی گویم و حرفــــــــــــ های هست برای نگفتن، حرفــــــــــــــ هایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آورند و سرمایهـــ ماورایی هرکس حرفـــــــــــــ هایی است که برای نگفتن دارد................... حرفـــــــــــــ هایی که پاره های بودن آدمی هستند و بیان نمی شوند، مگر آنکه مخاطب آن پیدا شود................... آمده ام تا پرنده ذهنم را رها کنم از قفس عادتـــــــــــ ها و روز مرگی ها و پرواز دهم در هوای تو آمده ام به امید گوشه خلوتی برای با تــــــــــو بودن...................،برای رهیدن از تنگنـــــــای ناسوتـــــــــــ وشاید هم اوج گرفتن در گستره ی ناپیدای لاهوتـــــــــــ ...................،آمده ام به پی فرصتی فارغ از دلبستگـــــــــی ها ودلواپســـــــــی های هیچ ،در تمنـــــــــّای قطره ای فهــــــم که اگر حاصل شود؟؟؟!!!!!................... یعنی می توان بشویـــــــــم زنگــــــار باطن از گناهم را ومصفّــــــــــا کنم دل را به لقـــــاء تــــــــ ؟؟؟!!...................می خواهــــــم هجرتـــــــــــ کنم از خود برای رجعتــــــــــ بسویتـــــــــ با توشه ای از توبه برای مهیّــــــــــا شدن پرونده ای به تمنّــــــــــای بیمه شدن...................اعراض می کنم در سایه عنایتتــــــــــ از هر چه گناهــــــــ واینکـــــــــــ منم با دلی که عاشقش کـــــــــرده ای وای کــــــــــــــاش عاشق بمانم تا قیامتـــــــــــ،کـــــــــــــــاش وقف تو باشم تمام عمـــــــــــــــر................... ................
با خدا باش پادشاهی کن بی خداباش هرچه خواهی کن
کاش صداقت داشتی....
ARLUX