تبعیض جنسی و نژادی در آیین بهائیت/ قبله و حج بهائیها چیست
جمعه 22 آذر 1392 4:38 PM
در طول دو قرن گذشته شاهد بودهایم که استعمارگران برای پیشبرد اهداف ظالمانه در مستعمرههای تحت نفوذ خود با شیوه تفرقهافکنی در جوامع حکومت کردند و گاه با ساخت فرقههای انحرافی از مذاهب رسمی هر جامعه بهره میبردند، شیوهای که در ایران هم عملیاتی شد و با حمایت روسیه و انگلیس پایههای یک مسلک انحرافی به نام «بهائیت» در دوره قاجار و به تبع آن در دوره پهلوی شکل گرفت. با پیروزی انقلاب اسلامی ایران و استقرار حاکمیت دینی، دشمنان این تحول بزرگ را برنتابیدند و از فرقه انحرافی بهائیت برای ضربهزدن به جمهوری اسلامی بهره جستند. اکنون «بهائیت» بیش از اینکه یک فرقه انحرافی دینی باشد، یک فرقه سیاسی است که با حمایت همهجانبه آمریکا و رژیم صهیونیستی همچنان درصدد ضربه زدن به ایران اسلامی است.
به بهانه سخنان اخیر پریسا سحرخیز مجری شبکه بهائی منوتو و افشاگری وی از سوءاستفادههای اخلاقی و روابط جنونآمیز برخی کارکنان این شبکه، مصاحبهای که اردیبهشت امسال با حجتالاسلام عزالدین رضانژاد رئیس پژوهشکده علوم اسلامی پژوهشگاه المصطفی(ص) داشتیم، نشر میشود تا هر چه بیشتر با مختصات این نحله ساختگی و انحرافی آشنا شویم.
* لطفاً به عنوان سؤال نخست فعالیتهایی را که بهائیت در حال حاضر انجام میدهد، تشریح کنید.
- بهائیت به عنوان یک مسلک ساختگی و دست پرورده قدرتهای بزرگ مطرح است که در عرصههای سیاسی و فرهنگی از آن استفاده میکنند، بعضی تصور میکنند که بهائیت یک جریان مردمی است، اما در واقع یک جریان تشکیلاتی و یک مجموعه فرماسونری است و براساس تشکیلات فعالیت میکنند، منتها نوع فعالیت بهائیت براساس تصمیمگیری رهبران سازمانی شکل میگیرد که در کشورهای مختلف متفاوت است، به طور مثال در منطقه مسیحینشین نوع فعالیت بهائیت با مناطق مسلماننشین متفاوت است.
چرایی بروز فرقههای انحرافی در جوامع مختلف/ خاری که در چشم دشمنان رفت
بهائیها با سازماندهی فعالیت خود در کشورهای مختلف سعی میکنند که این فعالیتها را گسترده جلوه دهند، با این وجود بنده یک تحلیل اعتقادی روی این مسئله دارم، البته در عرصههای سیاسی، اقتصادی وارد نمیشوم، از دریچه مسایل اعتقادی و کلامی؛ باید توجه داشت که در نیم قرن گذشته اسلام به عنوان دین مطرح در دنیا خودش را نشان داده است، به گونهای که با وقوع انقلاب اسلامی ایران مشخص شد، دین میتواند در این زمان حکومت کند و در پرتو این حکومت زندگی مردم و جامعه را اداره کند که در آن زمان امر جدیدی بوده است.
انقلاب ایران شوک بزرگ فرهنگی در پایان قرن 20 بود
یعنی اگر به 50 سال قبل برگردید، میبینید که در کل جهان تغییراتی بر اساس مذاهب کمونیستی به وجود آمد، سوسیالیستها در روسیه تزار پیروز شدند و آن انقلاب بلشویکیها صورت گرفت، کمونیستها در چین روی کار آمدند، به طوری که یک شعار همیشه روی تابلوهای آنها دیده میشد که «دین افیون جامعه است»، بنابراین سعی کردند با دین و قوانین دینی مخالفت کنند، برای همین هزاران مسجد و کلیسا را در این کشورها تخریب کردند تا بگویند زمان دین گذشته است.
از طرف دیگر بعد از رنسانسی که در اروپا به وجود آمد و اروپاییها کلیسا را کنار زدند و بعد با اهتمام به مسائل علمی، بیان کردند که علم باید حاکم باشد نه کلیسا و دین! در غرب هم بیاعتنایی به دین رقم خورد و ابزارهای ورود دین در عرصه سیاسی، اقتصادی و حکومتی از بین رفت.
از آنجایی که انقلاب اسلامی ایران با نام دین کار خود را آغاز کرد، این در حقیقت یک شوک فرهنگی در عرصه جهانی ایجاد کرد، به طوری که این سؤال در اذهان ایجاد شد که آیا در قرن 20 و 21 میشود انسان سراغ دین برود؟!
چرا کشیشان مسیحی از وقوع انقلاب اسلامی ایران خوشحال شدند
با اینکه در غرب کلیساها کنار زده شده بودند و بعد از رنسانس صنعتی و علمی که صورت گرفت و در شرق هم سوسیالیست جایگزین شد، بنابراین نظریهای مطرح شده بود که دیگر خبری از سلطه دین در سیاست نخواهد بود که با وقوع انقلاب اسلامی این نظریه ناکام ماند.
بنابراین تحقق انقلاب اسلامی ایران در این عرصه، بیداری را به معنای اعم برای همه دینداران ایجاد کرد و خود را یک امر خوشایند و کارساز نشان داد، به گونهای که حتی کشیشهای مسیحی گفتند بعد از انقلاب ایران جان تازهای گرفتیم، نه به عنوان اینکه انقلاب اسلامی ایران برخاسته از مکتب اسلام است، بلکه چوننشان داد که دین میتواند در این زمان حکومتساز باشد.
در این شرایط وقتی اسلام فراگیر شد و در عرصه رقابت دینی باز میان ادیان آسمانی، اسلام حرف اول را زد، مخالفان سعی کردند به نوعی جلوی این گسترش اسلام را بگیرند، بنابراین برای تحقق این امر، رقبایی برای اسلام تراشیدند و فرقههایی که ادعای دین جدید، شریعت جدید و ادعای پیغمبری جدید را میکردند، مورد حمایت خود قرار دادند، مخصوصاً اگر این مدعیان نبوت جدید از دل مسلمانان جهان بیرون آمده باشد.
اهداف استعماری انگلیس در تأسیس فرقه قادیانی/ چرایی تولد بهائیت
مانند جریانی که در هندوستان قبل از آزاد شدن هندوستان از مستعمره انگلستان به وجود آمد، انگلیسیها در هند حمایت خود را از مدعی نبوت «میرزا غلام احمد قادیانی» اعلام کردند، همین جریان هم در ایران برای یک رویداد دیگر اتفاق افتاد که این روند اکنون نیز ادامه دارد، به طوری که مجموعه مخالفان اسلام از این جریانهایی که در داخل کشورهای اسلامی به وجود آمدند یا آنها به وجود آوردند، علیه اسلام استفاده میکنند.
یکی از این جریانها که علیه اسلام فعالیت میکند، بهائیت هست، زیرا بهائیها میگویند قبلاً مسلمان بودیم و بعد بهایی شدیم، پس انگلیس از این تئوری علیه اسلام بسیار استفاده کرد و فعالیت بهائیان مورد حمایت مخالفان اسلام قرار گرفت، حال مخالفان اسلام چه مخالفان دینی باشند مانند یهودیها و مسیحیها یا ادیان دیگر و چه مخالفان غیر دینی باشد، به خاطر اینکه بهائیت یک جریانی است که به زعم و گمان آنها میتواند سدی در برابر پیشرفت اسلام باشد، سعی میکنند از بهائیت حمایت کنند،چون بهاییها اصالتاً ایرانی و پیدایش این فرقه از ایران بوده است.
کدام اسلام در حال گسترش است؟!/محبوب ترین قرائت از اسلام در جهان
اکنون پس از گذشت سی و اندی سال از انقلاب اسلامی ایران، یک سؤال مهم میان مردم جهان به وجود آمد که کدام اسلام توانایی اداره جامعه را دارد؟! آیا اسلام الازهر مصر، آیا اسلام سعودی، آیا اسلام عثمانی؟ کدام اسلام؟!
این سه اسلامی که گفته شد، با توجه به عملکردشان خیلی مورد توجه جهانیان قرار نگرفتند، آماری که در سال 2010 از سوی کمیته مربوط به آمار مسیحیان ارائه شد، بیان داشت که بیشترین گرایش دینی در جهان به سمت اسلام بوده است، حال با توجه به این مسئله مردم جهان سراغ کدام اسلام میروند؟ اسلام سعودی که القاعده و طالبان را در خودش پرورش داد، اسلام الازهری که نتوانسته است در مقابل حکومتهای جائز قد علم کند یا اسلام ترکیهای که سر از لائیک در آورد، کدام اسلام؟!
بنابراین اسلامی که اکنون مورد توجه بشریت است، اسلامی است که با تفسیر و توضیح اهل بیت عصمت و طهارت(ع) باشد، به عبارت دیگر اسلام شیعه اثنی عشری در جهان مورد توجه قرار گرفته است، بنابراین دشمنان برای اینکه در مقابل این اسلام بایستند، جریانهایی که به نوعی مرتبط با شیعه بودند، آن جریان را بزرگ میکنند که از جمله آنها جریان بهائیت است.
به ویژه این نکته را تأکید میکنم، بعد از آنکه رژیم صهیونیستی در منطقه فلسطین روی کار آمد، فعالیت بهاییها سازماندهی و شورای رهبری آنها در حیفا مستقر شد. توجه به این موضوع لازم است از آنجایی که از میان مسلمانان، شیعیان بیشتر در برابر رژیم صهیونیستی ایستادند، به خاطر همین اسرائیل از بهائیت برای پیشبرد اهداف خویش بهره میگیرد.
دی شیخ با چراغ همیگشت گرد شهر
کز دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست