آشنایی با روش تهیهی دلمه سیرابی
پنج شنبه 21 آذر 1392 1:58 PM
سیرابی تمیز شده یک دست
ماست دو پیمانه
سیر چهار حبه
رب گوجهفرنگی یک قاشق سوپخوری
رب فلفل یک قاشق سوپخوری
کره یک قاشق سوپخوری
روغن زیتون 4/1 پیمانه
پیاز متوسط دو عدد
گوشت چرخکرده 250 گرم
پیاز متوسط چهار الی پنج عدد
برنج نیمدانه یک پیمانه
جعفری یک دسته کوچک
سیر دو حبه
رب فلفل یک قاشق مرباخوری
رب گوجهفرنگی یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
* سیرابی را به صورت مربعهای 7 * 7 برش میزنیم و به مدت یک روز در مخلوط ماست و سیر میخوابانیم.
* گوشت چرخکرده، پیازهای نگینی ریز خرد شده، برنج خیس کرده، جعفری ساطوری شده، سیر ریز خرد شده، رب فلفل و رب گوجهفرنگی را به همراه نمک و فلفل با هم مخلوط کرده و خوب ورز میدهیم.
* سیرابیهای مزهدار شده را آب میکشیم و از مواد گوشتی داخل آنها گذاشته و دور آن را با نخ و سوزن میدوزیم.
* درون زودپز مخلوط کره و روغن زیتون را ریخته و رب گوجهفرنگی، رب فلفل و پیاز خرد شده را اضافه میکنیم و تفت میدهیم، سپس دلمههای پیچیده شده را داخل آن چیده و آب جوش را اضافه میکنیم، نمک و فلفل میزنیم و در زودپز را میبندیم تا دلمهها بپزند.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست