0

آشنایی با روش تهیه‌ی دلمه سیرابی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

آشنایی با روش تهیه‌ی دلمه سیرابی
پنج شنبه 21 آذر 1392  1:58 PM

 


سیرابی را به صورت مربع‌های 7 * 7 برش می‌زنیم و به مدت یک روز در مخلوط ماست و سیر می‌خوابانیم.

دلمه

مواد اولیه

سیرابی تمیز شده     یک دست

ماست                      دو پیمانه

سیر                          چهار حبه

رب گوجه‌فرنگی         یک قاشق سوپ‌خوری

رب فلفل                   یک قاشق سوپ‌خوری

کره                           یک قاشق سوپ‌خوری

روغن زیتون               4/1 پیمانه

پیاز متوسط               دو عدد

 

مواد لازم برای داخل دلمه

گوشت چرخ‌کرده            250 گرم

پیاز متوسط                   چهار الی پنج عدد

برنج نیم‌دانه                  یک پیمانه

جعفری                        یک دسته کوچک

سیر                             دو حبه

رب فلفل                       یک قاشق مرباخوری

رب گوجه‌فرنگی             یک قاشق مرباخوری

نمک و فلفل قرمز         به میزان لازم

 

طرز تهیه

* سیرابی را به صورت مربع‌های 7 * 7 برش می‌زنیم و به مدت یک روز در مخلوط ماست و سیر می‌خوابانیم.

* گوشت چرخ‌کرده، پیازهای نگینی ریز خرد شده، برنج خیس کرده، جعفری ساطوری شده، سیر ریز خرد شده، رب فلفل و رب گوجه‌فرنگی را به همراه نمک و فلفل با هم مخلوط کرده و خوب ورز می‌دهیم.

* سیرابی‌های مزه‌دار شده را آب می‌کشیم و از مواد گوشتی داخل آن‌ها گذاشته و دور آن را با نخ و سوزن می‌دوزیم.

* درون زودپز مخلوط کره و روغن زیتون را ریخته و رب گوجه‌فرنگی، رب فلفل و پیاز خرد شده را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم، سپس دلمه‌های پیچیده شده را داخل آن چیده و آب جوش را اضافه می‌کنیم، نمک و فلفل می‌زنیم و در زودپز را می‌بندیم تا دلمه‌ها بپزند.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
mehrgan59
دسترسی سریع به انجمن ها