0

کدوبره – غذای محلی مازندران

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

کدوبره – غذای محلی مازندران
دوشنبه 18 آذر 1392  1:00 PM

http://images.hamshahrionline.ir//images/2013/1/kadobare360.gif

کدوبره یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی استان مازندران است.

مواد لازم:

سیب‌زمینی:‌ 3 عدد

کدوی سبز:‌5 عدد

گوجه‌فرنگی: 5 عدد

پیاز: 2 عدد

سیر: یک حبه

تخم‌مرغ: 3عدد

روغن، نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

• درون تابه کمی روغن بریزید و شعله را زیاد کنید. پیاز و سیر را خرد کرده و چند دقیقه تفت دهید.

• نمک و زردچوبه را اضافه کنید. سیب‌زمینی‌ها را نگینی خرد کرده و داخل تابه بریزید. سپس شعله را ملایم کنید و در تابه را ببندید و بگذارید مواد 10- 5 دقیقه روی حرارت پخته شوند.

• کدوهای سبز را حلقه حلقه کنید و به مواد تابه اضافه کنید و چند دقیقه سرخ کنید. وقتی رنگ کدو کمی تغییر کرد گوجه فرنگی‌های خرد شده و تخم‌مرغ‌های زده شده را روی آن بریزید و شعله را کم کنید.

• درب تابه را بگذارید و اجازه دهید مواد حدود 10 دقیقه بپزند.

• در مرحله آخر فلفل سیاه را روی آن بپاشید و غذا را سر سفره بیاورید.

• برای سرو غذا می‌توانید روی آن مقداری جعفری خرد شده بریزید، همچنین می‌توتنید با کمی پنیر پارمیسان یا ماست چکیده روی آن را تزیین کنید.

نکته

: کدوبره، یک غذای خوشمزه مازندرانی است که سریع آماده می‌شود و به دلیل کالری کم و وجود مواد گیاهی،‌بهترین گزینه برای افراد گیاه‌خوار و همچنین افراد در حال رژیم است.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها