آشنایی با روش تهیه شامی بادمجان
شنبه 16 آذر 1392 7:37 PM
بادمجان پنج عدد
برنج پخته شده نصف پیمانه
پنیر پارمزان نصف پیمانه
گوشت چرخکرده 250 گرم
تره، مرزه و جعفری ساطوری شده 150 گرم
تخممرغ دو عدد
پیاز رنده شده یک عدد
نمک، فلفل و روغن مایع به میزان لازم
* بادمجانها را در مقداری آب و نمک به مدت یک ساعت قرار میدهیم تا تلخی آن گرفته شود، سپس در آبکش ریخته، شسته و با پارچه تمیز خشک میکنیم.
* بادمجانها را از وسط دو نیم کرده و در روغن سرخ مینماییم و روی دستمال کاغذی قرار میدهیم تا روغن اضافی آن گرفته شود، سپس با گوشتکوب، کوبیده و با برنج، گوشت چرخکرده، تخممرغها، پیاز، سبزیها، نمک، فلفل و پنیر پارمزان مخلوط کرده و ورز میدهیم.
* کف دست را چرب کرده از مایه به اندازه دلخواه بر میداریم و پس از فرم دادن یا قالب زدن در روغن داغ سرخ میکنیم.
در صورت دلخواه میتوان بادمجان کبابی را جایگزین بادمجان سرخ شده کرد.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست