0

کشکبا آشی

 
yarabyarabyarab
yarabyarabyarab
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : مرداد 1390 
تعداد پست ها : 3539
محل سکونت : قزوین

کشکبا آشی
شنبه 16 آذر 1392  1:23 PM

 

کشکبا آشی

طرز تهیه کشکبا آشی غذای محلی اصفهان و ابیانه

طرز تهیه کشکبا آشی غذای محلی اصفهان و ابیانه

مواد لازم : 
اسفناج یا برگ چغندر : یک کیلو
گوشت : به مقدار لازم ( مقدار گوشت بستگی به سلیقه دارد )
پیاز سرخ شده : ۲ عدد
جو پخته شده : یک و نیم لیوان
کشک : یک کیلو
پونه کوهی : یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه : 
جو را بپزید و با چرخ گوشت یا مخلوط کن آن را له کنید.
اسفناج را خرد کنید و بگذارید با جو له شده بپزد.
سپس کشک را به آن اضافه کنید و اگر سفت بود کمی آب به آن اضافه کنید.
نعناع داغ یا پونه را هم درون آش بریزید و بگذارید با هم بجوشند و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
به دلیل داشتن کشک، نمک را به مقدار کمتری اضافه کنید تا آش شور نشود.
بعد از پختن و جا افتادن، آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با مقداری پیاز سرخ شده و نعناع داغ تزئین کنید.
این آش از غذاهای محلی فریزهند از توابع استان اصفهان و ابیانه و ازجمله مناطق باصفا و دیدنی ایران است.

 

منتظران مهدی آگاه باشید!  

 

 حسین را منتظرانش کشتند...

تشکرات از این پست
mehrgan59
دسترسی سریع به انجمن ها