پنگوین با زیتون
شنبه 16 آذر 1392 10:50 AM
زیتون سیاه درشت بدون هسته................... 18 عدد
زیتون سیاه ریز بدون هسته ...................... 18 عدد
هویج ................................................. 1 عدد
پنیر خامه ای ...................................... نصف پیمانه
پودر سیر و سبزیجات معطر به دلخواه
خلال دندان ....................................... به تعداد زیتون
گام ۱
هویج را حلقه حلقه کنید. در اینجا به 18 حلقه احتیاج داریم . مانند شکل به کمک چاقو آن را برش دهید. تکه بزرگ را برای پا پنگوئن و تکه کوچک را برای دهان آن نیاز داریم.
گام ۲
خلال دندان ها را آماده کنید.
گام ۳
این هم از پنیر خامه ای که در صورت تمایل میتوانید آن را با پودر سیر یا سبزیجات معطر مزه دار کنید.
گام ۴
زیتون های درشت را به کمک چاقوی تیز برش بزنید. ( مواظب باشید از وسط نصف نشود)
گام ۵
پنیر خامه ای را در قیف یا کیسه فریزر بریزید.
گام ۶
و داخل زیتون را با پنیرخامه ای پر کنید.
گام ۷
سپس هویجی را که قرار بود به عنوان پای پنگوئن استفاده شود را در پایین زیتون قرار داده با یک خلال دندان آن را محکم کنید.
گام ۸
زیتون کوچک را برداشته یک برش کوچک مانند شکل در آن ایجاد کنید.
گام ۹
و هویج کوچکی را که قبلا برای دهان پنگوئن کنار گذاشته بودید را در برش ایجاد شده قرار دهید.
گام ۱۰
و به کمک خلال دندان روی زتون درشت تر بچسبانید.
گام ۱۱
این تزئین با وجود سادگی بسیار زیباست.