اسنک سیب زمینی تنوری
پنج شنبه 14 آذر 1392 11:34 AM
این اسنک به قدری لذیذ است که با یک بار درست کردن آن، این اسنک را جزو برنامه غذایی تان می گذارید.
زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت
بهجای خامهترش میتوانید از پنیرخامه ای استفاده کنیدو از هرگونه روغنگیاهی (روغن زیتون، روغن برنج، روغن دانه انگور و ...) می توانید در اینغذا استفاده کنید. لازم به ذکر است که گیاهخوران عزیز میتوانند این اسنک را بدون ژامبون استفاده کنند. اگر سیب زمینی پخته را از قبل آماده داشته باشید، این اسنک را در مدت 35 دقیقه میتوانید درستکنید. این مقدار اسنک برای 4 تا 6 نفر مناسبمیباشد.
مواد لازم:
سیبزمینی پختهشده بزرگ |
4 عدد |
روغنگیاهی |
3 قاشق غذا خوری |
پنیرپارمزان رندهشده |
1 قاشق غذا خوری |
نمک |
½قاشق غذا خوری |
پودر سیر |
¼ قاشق غذاخوری |
پاپریکا |
¼قاشق غذاخوری |
فلفل |
½ قاشق چایخوری |
ژامبون |
8 برش |
پنیرچدار تکهتکه شده |
1½پیمانه |
پنیرخامهای یا خامه ترش |
½پیمانه |
پیازچه خرد شده |
4 عدد |