تخم مرغ سرخ
دوشنبه 11 آذر 1392 3:36 PM
می توانید بر روی سالاد های مختلف یا برای تزئین دور غذا از این تخم مرغ ها استفاده کنید.
مواد لازم:
1
برای تهیه تخم مرغ سرخ، ابتدا آب چغندر (لبو) پخته شده را در یک ظرف بزرگ به همراه سرکه سیب، شكر و آب به هم بزنید تا شکر حل شود.
2
تخم مرغ سخت پخته شده و پیاز را اضافه كنيد تا تخم مرغ درون مايع قرار بگيرد.
3
ظرف را در یخچال به مدت 1 تا 3 روز قرار دهيد تا تخم مرغ ها رنگ بگيرد و بعد از آن براي تزئين روی غذاها و سالادها استفاده كنيد.