0

ترشي آلبالو

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

ترشي آلبالو
پنج شنبه 11 آذر 1389  6:51 PM

موادلازم :
آلبالو :‌ يك كيلوگرم
نمك وسركه :‌ به اندازه كافي



طرز تهيه :
آلبالوها را تميز مي كنيم ، در صافي ريخته ومقداري نمك به آن مي زنيم ، چند ساعت مي گذاريم بماند . آنگاه آلبالو رادر ظرف دهانه گشادي مي ريزيم و‌‌ ظرف را از سركه پر مي‌كنيم . بايد در ظرف را محكم ببنديم ودرجاي خنك نگهداري كنيم .
كاري از: مريم اسلامي نژاد
نويسنده كتاب طباخي مريم بانو

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها