مرغ گریل زیر آجر
یک شنبه 3 آذر 1392 1:36 PM
شما در تمام مراحل پخت این غذا حضور دارید، چون بو و عطر آن شما را در کنار خود نگه می دارد و روش جالب طبخ آن شما و مهمانتان را هیجانزده میکند.
تصور کنید در کویر هستید و به صدای آتشی که قرار است شام امشبتان را درست کند گوش میدهید. مرغ کبابی با طرز پخت تازهاش در خاطرتان میماند.
زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت
روش پخت متنوعی برای گریلکردن بلدرچین، مرغ و ماهی زیر آجر که باعث میشود گوشت آب بیشتری در خود نگهدارد و بوی آجر آن را متفاوت میکند.
در این دستور بهتر است از جوجه یا مرغ زربال استفاده شود ، مرغ زربال کیفیت و طعم بهتری دارد و معمولاً کوچک هستند. از خوردن بلدرچین، ماهی یا بوقلمون با این دستور پخت نیز لذت ببرید. در مرحلهای که مرغ را باید بگذارید تا مزه چاشنیها به خوردش برود میتوانید از هر چاشنی و ادویهای که دوست دارید استفاده کنید. پس تفاوتی ندارد چه گوشتی را برای کباب کردن انتخاب میکنید این دستور برای هر گوشتی که شما انتخاب کنید قابل اجراست و تنها زمان پخت کمی متفاوت است.
در این روش گریلکردن مرغ میتوانید به جای آجر از ظرف چدنی بزرگ استفاده کنید. در اینصورت یک ورقه فویل کف دیگ گذاشته و یا اگر از آجر استفاده میکنید آنرا درون فویل بپیچید سپس روی مرغ بگذارید؛ در اینصورت دیگر بوی آجر با غذا آمیخته نمیشود ولی فشاری که از ظرف سنگین روی گوشت وارد میشود باعث پخت بهتر و آبدار ماندن گوشت میشود. در واقع فشار وارده روی گوشت ( عملکرد جسم سنگین مانند این روش) است که کیفیت گوشت گریلشده را با روشهای معمول متفاوت میکند.
مدت زمان لازم برای آماده کردن مواد: 15 دقیقه و مدت زمان پخت: 40 دقیقه و 1 ساعت زمان نیز برای جا افتادن مرغ نیاز است.
مواد لازم:
مرغ یا جوجه |
8 تکه |
فویل آلومینیومی |
8 تکه |
آبلیمو |
¼ پیمانه |
روغن زیتون |
¼ پیمانه |
نمک |
3 قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه تازه |
3 قاشق غذاخوری |
سیر |
3 قاشق غذاخوری |
رزماری تازه |
3 قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز |
1 قاشق غذاخوری |
لیمو |
به مقدار دلخواه |
برگ جعفری |
به مقدار دلخواه |
طرز تهیه:
با استفاده از یک قیچی آشپزخانه، مرغها را از قسمت ستون فقرات به صورت طولی ببرید و پهن و مسطح کنید.