0

مینی فریتاتا

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

مینی فریتاتا
شنبه 2 آذر 1392  10:55 AM

تبادل

از غذاهای سبک و میان وعده‌های تکراری خسته شدید؟ نیاز نیست آن‌چنان خرج کنید چند فریتاتا با فلفل دلمه‌ای‌های سبز، زرد، قرمز و نارنجی آن‌قدر خوش‌طعم هستند که یک غذای سبک برای عصرهای گرسنگی‌تان باشند.

پیش غذایی با شکل متفاوت و زیبا، مورد علاقه بچه‌ها و مناسب میهمانی‌های رسمی؛ که بسیار آسان وسریع آماده می‌شود.

مناسب برای :بیش از 12 نفر

زمان آماده سازی : کمتر از 15 دقیقه

آیا یک میهمانی بزرگ پیش رو دارید و هنوز نمی‌دانید برای پیش غذا چه چیزی سرو کنید؟ این فریتاتاهای کوچک را با ترتیلا امتحان کنید.

برای تهیه این فریتاتا مواد درون آن را فوق العاده ریز کرده و⅓ زمان مورد نیاز فریتاهای معمولی حدود 8 تا 10 دقیقه در فر بپزید.

مواد لازم:
 

کدو سبز متوسط

1 عدد

قارچ

4 تا 6 عدد

فلفل دلمه ای قرمز

1 عدد

فلفل دلمه ای زرد 

1 عدد

تخم مرغ  بزرگ

16 عدد

پیازچه خرد شده

1 قاشق غذاخوری

پنیر چدار رنده شده

½ پیمانه

نمک

2 قاشق چایخوری

فلفل سیاه تازه آسیاب شده

¾  قاشق چایخوری

روغن گیاهی

کمی

طرز تهیه:

  1. 2 قالب مافین کوچک 24 تایی را با روغن زیتون کمی چرب کنید.
  2.  کدو را به ضخامت 3 میلی متر حلقه حلقه کنید.
  3.  قارچ‌ها را در جهت طول به ضخامت 3 میلی متر ورقه ورقه کنید.
  4.  تخم فلفل‌دلمه‌ای قرمز و زرد را خارج کرده و آن‌ها را در اندازه‌های 3 میلی متری نگینی خرد کرده و کنار بگذارید.
  5. فر را از قبل روی 200 درجه سلسیوس (400F) گرم کنید.
  6.  تخم مرغ، نمک و فلفل و پیازچه‌ها را در کاسه‌ای بزرگ با همزن هم زده و کنار بگذارید.
  7.  کدو، قارچ و فلفل‌های خرد شده را در قالب‌ها مافین بچینید. مخلوط تخم مرغ ر با ملاقه تا لبه هر یک از قالب‌ها بریزید. سپس روی آن‌ها پنیر بپاشید.
  8. آن را به فر منتقل کرده و به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید تا زمانی که مخلوط تخم مرغ خودش را بگیرد و شبیه کاپ کیک شود.

 گرم سرو کنید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها