آشنایی با روش تهیه پاته اسفناج و سیبزمینی
پنج شنبه 30 آبان 1392 1:46 PM
سیبزمینی سه عدد
تخممرغ دو عدد
پیاز سرخشده یک عدد
کره 50 گرم
اسفناج 500 گرم
پنیر گودا رنده شده 100 گرم
آرد سیبزمینی یک قاشق سوپخوری
زعفران دمکرده یک قاشق سوپخوری
آب پرتقال یک قاشق سوپخوری
جوزهندی 1/8 قاشق چایخوری
نمک، فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
* سیبزمینیها را با آب و نمک میپزیم، پس از پخت پوست آنها را گرفته و رنده ریز میکنیم.
* یک قاشق سوپخوری کره آب کرده، آرد سیبزمینی، تخممرغها، زعفران، نمک و فلفلها را به سیبزمینی پختهشده، افزوده و مخلوط میکنیم. در قابلمهای آب ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا به جوش آید.
* اسفناج را به آب جوش اضافه کرده و با مقداری نمک دو دقیقه میجوشانیم، بلافاصله آبکش مینماییم و روی آن آب سرد میریزیم.
* سپس اسفناج را در بقیه کره تفت داده، پیاز داغ، جوزهندی، آب پرتقال، پنیر، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط میکنیم و از روی حرارت برمیداریم.
* کف چهار عدد از قالبهای دلخواه را با روغن مایع چرب نموده، نیمی از مخلوط سیبزمینی را کف قالبها ریخته، روی آنها مخلوط اسفناج میریزیم و بقیه مخلوط سیبزمینی را روی آن پهن کرده و در طبقه وسط فری که از یک ربع قبل با حرارت 175 درجه سانتیگراد گرم کردهایم، به مدت 30 دقیقه قرار میدهیم تا مواد پخته و روی آن طلایی شود.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست