0

آشنایی با روش تهیه جوجه ترش تابه‌ای

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

آشنایی با روش تهیه جوجه ترش تابه‌ای
پنج شنبه 30 آبان 1392  1:46 PM

 


این روزها جوجه ترش، به اندازه کباب‌ترش طرفدار پیداکرده و ما می‌خواهیم یک نوع متفاوت از جوجه ترش را آموزش دهیم.

جوجه ترش

مواد اولیه

سینه مرغ                                دو عدد

پیاز                                          یک عدد

فلفل دلمه‌ای                           یک عدد

روغن زیتون                              دو قاشق غذاخوری

آب‌لیمو                                    دو قاشق غذاخوری

گردو                                       200 گرم

گشنیز و نعنا                           100 گرم

سیر                                       دو حبه

آب نارنج                                  سه قاشق غذاخوری

روغن سرخ کردنی و زعفران    به میزان لازم

نمک، فلفل و زردچوبه              به میزان لازم

 

طرز تهیه

* مرغ را به قطعات کوچک به اصطلاح قوطی کبریتی برش زده، با پیاز رنده شده، فلفل دلمه‌ای خردشده، روغن زیتون، سیر، زعفران، نمک، فلفل، زردچوبه و آب‌لیمو مزه‌دار کرده و شش ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا طعم‌دار شود.

* سپس تکه‌های جوجه را به سیخ‌های چوبی کشیده و در تابه چدنی دردار می‌گذاریم تا بپزند، در این مرحله حتماً شعله گاز باید در کمترین حد باشد.

* در ظرفی جداگانه گردوی ساییده شده را به همراه سبزی‌های خردشده و آب نارنج خوب مخلوط کرده و پس از آن که جوجه‌ها آماده شدند، مواد را روی جوجه‌ها ریخته و می‌گذاریم تا به همراه جوجه‌ها به مدت 10 دقیقه بپزند.

 

نکــته

برای این که جوجه‌ها به سیخ چوبی نچسبد، باید سیخ‌ها را به روغن مایع آغشته کنیم.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
yarabyarabyarab mehrgan59
دسترسی سریع به انجمن ها