فلافل مکزیکی
چهارشنبه 29 آبان 1392 8:53 AM
ترکیبی از نخود، سیر، کره بادام زمینی، پیاز، تخم مرغ، سس سویا و ادویه و ترشی جات با گوجه فرنگی، ماست و خیار … غذایی بسیار لذیذ
مواد لازم:
1
برای تهیه فلافل مكزيكي، ابتدا در يك مخلوط كن، نخود را خوب نرم كنيد.
2
سیر، کره بادام زمینی، پیاز، تخم مرغ، گشنیز، زیره سبز، فلفل قرمز و سس سویا را اضافه نموده و خوب هم بزنيد تا به خوبی با هم مخلوط شوند.
3
آنها را به شكل توپ های كوچك درآوريد (1 قاشق غذا خوری برای هر نفر).
4
در يك تابه روغن بريزيد و آن را روی حرارت متوسط قرار داده و توپ های آماده شده را درون روغن قرار دهيد تا سرخ شوند.
5
هر یک از آنها را برگردانيد تا طرف ديگر آن نيز سرخ شود.
6
فلافل های مكزيكي را از روغن خارج نمایید. سپس به همراه ترشي يا ماست و خیار ميل كنيد.