0

از آثار مفید سبک زندگیت بگو؟(تاپیک دارای امتیاز ویژه)

amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

پاسخ به:از آثار مفید سبک زندگیت بگو؟(تاپیک دارای امتیاز ویژه)
سه شنبه 3 دی 1392  11:13 AM

با سلام

خوب سبك زندگي همه انسانها باهم تفاوت داره منم سعي كردم چند تا مورد رو تو زندگيم رعايت كنم و بهشون پايند باشم

1- هميشه سعي كردم تو راه راست گام بردارم حالا تا زماني كه خودم قدرت تشخيص رو نداشتم از پدر و مادرم و.... مشورت گرفتم و الان هم با وجود تصميم گيري خودم از اونا نظر خواهي ميكنم

2 - از دروغ به كلي بدم مياد نميگم نگفتم اما تمام سعي من اين بوده كه دروغ نگم و از اونطرف بد قول نشم

3- هميشه سعي كردم كه طبق فرمايشات ائمه اطهار زندگي كنم و ااز همه مهمتر اعتدال رو تو زندگيم رعايت بكنم

4- درسته بعضي وقتها احساس تنهايي كردم اما تا زماني كه اين جمله رو واسه خودم سرمشق قراردادم واقعا واسم خوب شده چطوري بگم دلم قرص تر شده ( به خدا نگوييد كه من مشكلات زيادي دارم بلكه به مشكلات بگوييد كه من خداي بزرگي دارم)

5 - هميشه به بزرگتر از خودم احترام گذاشتم

6- به خانواده اهميت بيشتري قائلم و سعي كردم كه وقت ازادم رو با اونا باشم

7- ادم خوش اخلاق و بسيار خوشرويي هستم (اين رو هم خودم ميگم و چندين بار هم به خود من گفتند ) جايي شده كه صندوقدار بانك كه بسيار خسته و ناراحت بوده با برخورد من و گفتگو با من از اين رو به اون رو شده (اين رو هم خود شخص به من گفته ) ( تو آموزش سربازي هم به من گفتند ) ولي ادم لاابالي و سبكي نيستم

8- هميشه سعي كردم به پدر و مادر احترام بسيار زيادي داشته باشم  هميشه اخلاقيات اونا رو رعايت كردم گرچه با تصميمم من موافق نبوده باشه

9 - هميشه سرم تو كار خودم بوده و به كسي ديگه اي حسادت نكردم

و خيلي چيزاي ديگه كه ديگه اينجا نميشه ادامه داد .

سري دوم دفعه بعد ...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها