پاسخ به:khodaeem1 روی صــ ـنـدلــ ـی داااغ!!!
سه شنبه 5 آذر 1392 9:40 AM
با سلام خدمت آقای خدایی چند سوال داشتم میخواستم ازتون بپرسم:
سلام به شما کاربر گرامی خوبین؟ وقت بخیر. در خدمتم
1- نظرتون رو در مورد تالار هنر هفتم و پزشکی و سلامت میخواستم بدونم. کم و کاستی های این تالارها در چیه؟
راستش رو بگم من به تالار هنر هفتم خیلی کم سر میزنم ولی در تالار پزشکی و سلامت گاهاً مطلبی ارسال میکنم . تالار پزشکی و سلامت کم و کاستی نداره . تالار به روزی ست . مطالب کامل و خیلی به دردبخور.
2- اگر یک روز از خواب بلند شین و بهتون بگن رئیس جمهور شدین برای اجرای امور کشور چکار میکنین؟ به ترتیب اولویت.
مسئولیت اداره کشور واقعاً کار خیلی خیلی سختیه به قول معروف هر کسی را بهر کاری ساختن . به نظر من مهمترین دغدغه مردم گرانی های اخیر است . سعی میکردم قیمتها رو کاهش بدم و بعد مشکل مسکن و شغل ، ازدواج و ...
3- میزان اعتماد به نفس شما چقدره؟
کم
4-دوست دارین به چه کشوری سفر کنین؟
عربستان(خانه خدا) + عراق (کربلا) و بعد برای استراحت یه جای ساکت و آروم . یک جزیزه یا یک جنگل و ....
5- در مورد پدافند غیر عامل چقدر اطلاعات دارین؟
نشنیدم اجازه بده در موردش سرچ کنم . پیدا کردم . پدافند غیر عامل به مجموعه اقداماتی اطلاق میشود که مستلزم به کارگیری جنگ افزار نبوده و با اجرای آن می توان از وارد شدن خسارت مالی به تجهیزات و تاسیات حیاتی و حساس نظامی و غیر نظامی و تلفات انسانی جلوگیری نموده و یا میزان این خسارت و تلفات را به حداقل ممکن کاهش داد
5- اگه میتونین همین الان یک جک خنده دار بگین البته از جایی کپی پیست نکنین
طرف نماز قضا زياد داشته زير جانمازش كاربن ميزاشته
6- خدمت سربازیتون در کدوم شهر و کدوم ارگان نظامی بوده؟
من معافیت پزشکی دارم .
با تشکر
خواهش میکنم
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست